«Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί» - "Λιώνει" από έρωτα η Ελισάβετ Μουτάφη μετά από 5 χρόνια γάμου με τον Μάνο Νιφλή

Η αλήθεια για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί» -

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε την Τρίτη 13/6 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και, πέρα από τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα MeToo, μίλησε και για τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο η ιστορία του έρωτά τους είναι άκρως ρομαντική.

Οι δυο τους, όπως εξομολογήθηκε και η ίδια η ηθοποιός, έμειναν μαζί σχεδόν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χωρίστηκαν ποτέ. Εξήγησε, λοιπόν, πως έγινε η γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως ήταν προξενιό, και ανέλυσε πως κατέληξαν στον γάμο.

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη για τον γάμο της με τον Πάνο Νιφλή

«Με τον Μάνο παντρευτήκαμε την 1η Σεπτέμβρη του 2018. Παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Ερωτευτήκαμε κατευθείαν. Μείναμε μαζί από το βράδυ, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα από την κουμπάρα μου την Μαρίνα Ασλάνογλου, ήταν προξενιό. Μου είχαν πει να πάμε για ένα ποτό, εγώ ήμουν αρνητική αρχικά, αλλά μετά πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε και με τους φίλους μου για να τον γνωρίσουν, να τον τσεκάρουν και οι δυο μας βγήκαμε την τρίτη φορά. Από την τρίτη φορά που βγήκαμε δεν μείναμε χωριστά ποτέ», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Διαβάστε επίσης: «Ποτέ δεν μύρισα ρούχα συντρόφου μου για να....» - Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον άντρα της

Η Ελισάβετ Μουτάφη χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της τις προηγούμενες ημέρες, για την οποία μίλησε "ανοιχτά" και ράγισε καρδιές, ωστόσο έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που προσπαθεί να την κάνει να χαμογελάει σε κάθε δυσκολία.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και με τον οποίο την Πέμπτη 1/9 έκλεισαν 4 χρόνια γάμου. Η ηθοποιός, για να γιορτάσει το γεγονός, δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα που "έγιναν ένα" και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που μπήκε στη ζωή της.

«4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια , να γελάω, που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου!! Σ’ ευχαριστώ ….σ’ αγαπάω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελισάβετ Μουτάφη σύζυγος