Άντζελα Δημητρίου: Αυτή είναι η απόφαση που πήρε - Θα πραγματοποιηθεί μετά την κηδεία της μητέρας της

Τι θα συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της. Εδώ και πολλές ημέρες η τραγουδίστρια ήταν ψυχολογικά φορτισμένη καθώς είχε πολλά προβλήματα με την υγεία της, με αποτέλεσμα τελικά να φύγει από την ζωή.

Το ταίρι της στο J2US, Στέλιος Δρουμαλιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA αποκάλυψε πως δεν βρέθηκε στην πρόβα τους και γενικά θα της κάνει μόνος του, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση - από όσο ξέρει - να βρεθεί στο live του Σαββάτου 24/2.

Η απόφαση της Άντζελας Δημητρίου για το J2US

«Σήμερα θα είμαι μόνος μου στην πρόβα. Λογικό. Είχαμε μιλήσει και την Δευτέρα και την Τρίτη. Μου είχε πει ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας της δεν είναι και τόσο καλή. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και στις πρόβες και ψυχολογικά πεσμένη. Από όσο ξέρω τώρα, θα είναι στο live το Σάββατο, απλά σήμερα θα κάνω μόνος μου την πρόβα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Δρουμαλιάς για την Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος που έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης

Όσα είχε πει η Δημητρίου για τη μητέρα της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Άντζελα Δημητρίου πριν από λίγους μήνες στο Στούντιο 4 είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη μητέρα της αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια, που έζησε μετά την απώλεια του πατέρα της:

«Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα ανέμελα. Ήμουν 12 χρονών όταν τελείωσα το δημοτικό και βγήκα στη βιοπάλη. Έπρεπε να γίνει αυτό, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι και έπρεπε να γίνω εγώ ο πατέρας και ο άντρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέρφια. Το μεγάλο παιδί της οικογένειας, ο αδερφός μου, τον έχασα το 2007. Απλά έγινα εγώ η δυνατή, ο άντρας του σπιτιού γιατί έπρεπε να δουλέψω να βοηθήσω τη μητέρα μου. Εγώ από μικρό παιδί πάντα είχα μέσα μου και το αρσενικό και το θηλυκό. Ήμουν δυναμικό παιδί.

Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ χάλια, πολύ χάλια όμως. Είχα μια μάνα, η οποία δούλευε και κάναμε Πρωτοχρονιά σε ένα σπίτι από τζαμαρία. Και η ήρθε η μάνα μου και μας έφερε φαγητά από τα καλά σπίτια στο Κολωνάκι σε τάπερ και αλλάξαμε χρόνο με κάστανα και μέλι. Είναι πράγματα που δεν τα ξεχνάω. Δεν ξεχνάω ποτέ το Περιστέρι που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ήμουν στο πέτρινο σχολείο. Αγαπάω αυτό, που έχω ζήσει, αυτά που έχω βιώσει δεν τα ξεχνάω», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.