Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, στην κηδεία της μητέρας της - Απών ο Φώτης Λώσης

Ο πόνος τις ένωσε - Όλο το παρασκήνιο αποκλειστικά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο ... Ο πόνος και η απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου ένωσε ξανά και μετά από κάποιες δύσκολες μέρες που πέρασαν, την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, μιας και οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr λένε ότι είναι ξανά μαζί και αγαπημένες. Μαμά και κόρη από το βράδυ της Πέμπτης 22/2 συναντήθηκαν, ξέχασαν τις όποιες διαφωνίες είχαν και αγκαλιάστηκαν αφήνοντας στην άκρη τα παλιά.

Έτσι στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης, το πρωί της Παρασκευής στις 11 που γίνεται η κηδεία της Ελένης Κιουρτσάκη, πολλοί είναι εκείνοι που θα βρεθούν προ εκπλήξεων βλέποντας την Άντζελα Δημητρίου να πηγαίνει με την Όλγα Κιουρτσάκη μαζί.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Μάνα που είσαι;» - Υποβασταζόμενη από την κόρη της πήγε να λιποθυμήσει στην κηδεία της (Βίντεο και φωτογραφίες)

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ο πόνος τις ένωσε

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της
21-09-2021 Βούλα-Άγιος Νεκτάριος.Βάφτιση Μαρίας Ελένης Γονίδη.

Η Όλγα Κιουρτσάκη που είχε μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά της ενημερώθηκε για τον θάνατό της από τρίτα πρόσωπα. Ανέβασε μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες (δείτε τις εδώ) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας με λόγια αγάπης για την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τον μεγάλο πόνο για την γυναίκα που την μεγάλωσε και της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Έτσι το βράδυ της Πέμπτης, μαμά και κόρη ενώθηκαν στον πόνο και στην απώλεια αυτή μαζί και αγκαλιάστηκαν ξεχνώντας ότι προηγουμένως τις χώριζε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Άντζελα Δημητρίου δεν γινόταν να μην λυγίσει βλέποντας το παιδί της και αργότερα όπως μαθαίνουμε την εγγονή της που είχε να την δει αρκετό καιρό. Στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης μαμά και κόρη ντυμένες στα μαύρα θα πάνε αγκαλιά για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο, ενώ θα απουσιάζει ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης που θα μείνει στο σπίτι για να φυλάει το παιδί. Σίγουρα από ψηλά η γιαγιά θα καμαρώνει βλέποντας τα δυο πιο αγαπημένα της πρόσωπα αγκαλιασμένες...

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου με τον σύζυγό της στο μαιευτήριο
Μαιευτήριο Ιασώ -Έξοδος Όλγας Κιουρτσάκη - 04/08/2023