Άντζελα Δημητρίου: «Μάνα που είσαι;» - Υποβασταζόμενη από την κόρη της πήγε να λιποθυμήσει στην κηδεία της μητέρα της

Τραγική φιγούρα στο τελευταίο "αντίο"! Ανατριχιάζει η εικόνα της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: «Μάνα που είσαι;» - Υποβασταζόμενη από την κόρη της πήγε να λιποθυμήσει στην κηδεία της μητέρα της

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Άντζελα Δημητρίου μετά το θάνατο της μητέρας της. Η εξόδιος ακολουθία ξεκινάει στις 11 η ώρα ωστόσο, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκκλησία από πολύ νωρίς, με την ίδια όταν αντίκρισε το φέρετρο να είναι στα όρια της λιποθυμίας από τον πόνο που την αποχαιρετά για πάντα, σήμερα Παρασκευή 23/2.

Στήριγμα της Άντζελας Δημητρίου στην κηδεία η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη

Στην εκκλησία έφτασε υποβασταζόμενη από την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον αδερφό της. Ήταν φανερά καταρρακωμένη, ενώ φορούσε με μαύρα γυαλιά για να κρύβει τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της. Μάλιστα, όταν έμπαινε στην εκκλησία φώναζε «Μάνα που είσαι» με την φωνή της να βγαίνε με το ζόρι.

Όπως αποκλειστικά σας αποκάλυψε η Τζώρτζια Συρίχα στο Youweekly.gr η Άντζελα τα βρήκε και πάλι με την κόρη της μετά από κάποιες προστριβές που είχαν μεταξύ τους. Σύμφωνα με το Super Κατερίνα χθες 22/2 το βράδυ η Όλγα πήγε στο σπίτι της μητέρας της και έγινε η πρώτη συνάντηση. Από την συνάντηση αυτή ωστόσο έλειπε ο Φώτης Λώσης, ενώ ούτε και σήμερα πήγε στην κηδεία - δείτε το λόγο.

Η απόφαση που πήρε και θα πραγματοποιηθεί μετά την κηδεία

Το ταίρι της στο J2US, Στέλιος Δρουμαλιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA αποκάλυψε πως δεν βρέθηκε στην πρόβα τους και γενικά θα της κάνει μόνος του, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση - από όσο ξέρει - να βρεθεί στο live του Σαββάτου 24/2.

«Σήμερα θα είμαι μόνος μου στην πρόβα. Λογικό. Είχαμε μιλήσει και την Δευτέρα και την Τρίτη. Μου είχε πει ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας της δεν είναι και τόσο καλή. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και στις πρόβες και ψυχολογικά πεσμένη. Από όσο ξέρω τώρα, θα είναι στο live το Σάββατο, απλά σήμερα θα κάνω μόνος μου την πρόβα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Δρουμαλιάς για την Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος που έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης