Άντζελα Δημητρίου: «Μανούλα μου» - Η τραγική στιγμή την ώρα που έβγαινε το φέρετρο της μητέρα της από την εκκλησία (Βίντεο)

Αυτή την ώρα την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: «Μανούλα μου» - Η τραγική στιγμή την ώρα που έβγαινε το φέρετρο της μητέρα της από την εκκλησία (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Η τραγουδίστρια σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, συνοδεύει σήμερα Παρασκευή 23/2 την μαμά της στην τελευταία της κατοικία. Στο πλευρό της βράχοι στέκονται ο αδερφός της αλλά και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Μητέρα και κόρη ξεπέρασαν την ρήξη που σημειώθηκε στη σχέση τους και από χθες 22/2 το βράδυ μιλάνε ξανά, με την Όλγα να μην την αφήνει λεπτό μόνη της σε αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει. Ο γαμπρός τη ωστόσο να σημειώσουμε δεν έχει πάει στην κηδεία - δείτε το λόγο.

Η στιγμή που η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά στην κηδεία της μητέρας της

Την πιο τραγική στιγμή βιώνει η Άντζελα Δημητρίου καθώς αυτή την ώρα την οδηγεί στην τελευταία της κατοικία. Μάλιστα, μετά την εξόδιο ακολουθία και ενώ έβγαινε το φέρετρο από την εκκλησία αναφώνησε «μανούλα μου» που είναι από τις μόνες λέξεις που λέει σήμερα.

Αυτό ήταν το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της - Η έκπληξη που είχε κάνει την τραγουδίστρια να ''λυγίσει''

Μαμά και κόρη ήταν ιδιαίτερα δεμένες, μιας και ο θάνατος του πατέρα και του αδερφού της Άντζελας ήταν οι λόγοι που η τραγουδίστρια μεγάλωσε απότομα, δουλεύοντας από 12 ετών. Σε αρκετές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν η Δημητρίου μιλούσε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και για την αγάπη στη μητέρα της.

Πολύ συγκινητικό είναι επίσης το απόσπασμα που έφερε στην επιφάνεια το Super Κατερίνα την Πέμπτη 22/2 από συνέντευξη που είχε παραχωρεί η Άντζελα με την κόρη της στο ''Μπορώ'' της Άννας Δρούζα. Τότε λοιπόν, είχε βγει στον αέρα η μητέρα της Δημητρίου - συγκινώντας της - τραγουδώντας το αγαπημένο της κομμάτι από της δισκογραφία του παιδιού της. Ο λόγος για το ''Συγχώρα με μανούλα μου'' που κυκλοφόρησε το 1983.