Πρωινό Σουσού: «Όχι, όχι, όχι!» - Σε απόγνωση η Ελένη Τσολάκη πέρασε σε διαφημίσεις για να σταματήσει ο τσακωμός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού: «Όχι, όχι, όχι!» - Σε απόγνωση η Ελένη Τσολάκη πέρασε σε διαφημίσεις για να σταματήσει ο τσακωμός

Τεράστια ένταση ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά (δείτε εδώ τα "καρφιά" του), αλλά και την απάντηση που έδωσε ο τελευταίος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκαν τα εξής λόγια από την Αφροδίτη Γραμμέλη για το θέμα: «Εγώ τώρα να σχολιάσω αυτά που είπε ο Δημήτρης για τον Δημήτρη και να πω κι εγώ... Το βρίσκω λίγο άκομψο. δεν σχολιάζω τις απόψεις και τα σχόλια των συνεργατών και συναδέλφων μου. Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μία άποψη για τον Μακαλιά και απάντησε ο Μακαλιάς, δεν χρειάζεται να απαντάω εγώ. Αυτό που κάνουμε πια είναι τρέλα».

Σε απόγνωση η Ελένη Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της δημοσιογράφου, η Ελένη Τσολάκη πήρε τον λόγο και είπε: «Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι δεν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα ενός συναδέλφου για έναν άλλο συνάδελφο. Καμιά φορά σε αυτές τις εκπομπές, επειδή τα λέμε όλα με αφορμή τις δηλώσεις που παίζουμε, όταν θα βγεις έξω και σου κάνουν μία ερώτηση στο πόδι, δεν ξέρεις εκείνη την ώρα πως να το τοποθετήσεις και δεν θέλεις να επανέλθεις στο θέμα».

«Ενδεχομένως στο συγκεκριμένο θέμα να μην έχει πει τη γνώμη της μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, δεν είναι κακό αυτό», πρόσθεσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου, με τον Θοδωρή Ρακιντζή που ήταν καλεσμένος, να ξεσπά: «Ο Μακαλιάς δεν μπορεί να βγαίνει και να τον ισοπεδώνει με αυτό τον τρόπο!».

«Τι λες; Ο Παπανώτας ειρωνεύτηκε τον Μακαλιά, τον είπε "αλεξιπτωτιστή" και τον ισοπέδωσε που βγήκε μετά ο Μακαλιάς και με πολύ χιούμορ απάντησε ότι είναι δύσκολη δουλειά να είσαι αλεξιπτωτιστής; Όταν σε ειρωνεύονται μπορείς να απαντήσεις με ανάλογο τρόπο», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Στον Παπανώτα; Όχι! Σεβασμός», συνέχισε ο Θοδωρής Ρακιντζής, με τον Γιαννόπουλο να επισημαίνει: «Το να είναι κάποιοι άνθρωποι σημαντικοί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι μελλοντικά σημαντικοί και κάποιοι άλλοι που ξεκινούν και αποδεικνύεται ότι το' χουν».

Η παρουσιάστρια τότε, τόνισε: «Απλά σου λέει ότι τον Παπανώτα δεν μπορείς να τον πεις πανελίστα. Να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι κι άλλος η λέξη "πανελίστας", αλλά τον Δημήτρη Παπανώτα που έχει ανοίξει τον δρόμο για όλους εμάς να κάνουμε αυτές τις ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις έτσι».

«Άμα σου πει κάτι εσένα ο Παπανώτας...», πήγε να πει ο Δημήτρης Μηλιόγλου, με τον Θοδωρή Ρακιντζή να τον διακόπτει έξαλλος και να λέει: «Και τι έγινε μωρέ; Έχει μία μανία κάθε φορά που μιλάμε με τον Μακαλιά. Τι είναι ο Μακαλιάς; Ένας παρατρεχάμενος της Μπέττυς Μαγγίρα είναι! Έλα, σε παρακαλώ τώρα!».

«Όχι, όχι, όχι! Μιλάμε όλοι μαζί, επιτρέψτε μου! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι! Όλοι τη δουλειά μας κάνουμε και όλοι μπορεί να είμαστε παρατρεχάμενοι κάποιου άλλου. Δεν είναι ωραίο...», αναφώνησε τότε η Ελένη Τσολάκη, η οποία ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και αμέσως πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.