Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εξιτήριο μετά από 9 μέρες - Τι συμβαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου με τους γιατρούς

Χαμός στο Ερρίκος Ντυνάν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, στις 14 Φεβρουαρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από μία λιποθυμία που είχε λόγω χαμηλής πίεσης και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να την κρατήσουν για να της κάνουν κάποιες εξετάσεις. Παρέμεινε, λοιπόν, στο Ερρίκος Ντυνάν μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 23/2, και σε λίγες ώρες θα βρίσκεται έξω και θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη της, Χάρη Αργυρό, ο οποίος μίλησε το πρωί της ίδιας ημέρας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, οι ειδικοί έχουν δώσει ήδη την έγκρισή τους για την αποχώρησή της και αυτή τη στιγμή περιμένουν να βγει και το εξιτήριο. Η καλλιτέχνιδα είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό και στο δωμάτιό της γίνεται χαμός.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης - Το ιδιόχειρο σημείωμα που ζήτησε να στείλουν οι συνεργάτες της

Τι συμβαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου της Ζωζώς Σαπουντζάκη λίγο πριν το εξιτήριο

Η ίδια τραγουδάει στους γιατρούς και περιμένει πως και πως να γυρίσει στον δικό της χώρο και να ξεκουραστεί, ώστε να επιστρέψει στη σκηνή και να πραγματοποιήσει και την εμφάνισή της στο Σπίτι με το MEGA για το οποίο έκανε πρόβες λίγο πριν καταρρεύσει (δείτε εδώ το βίντεο που διέρρευσε).

Έπαθαν σοκ μόλις είδαν τον άντρα που την επισκέφτηκε

Νέες δηλώσεις εξασφάλισε την Τρίτη 20/2 το Πρωινό από το στενό περιβάλλον της Ζωζώ Σαπουντζάκη και έτσι γνωστοποιήθηκαν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της και την πιθανή ημέρα του εξιτηρίου της.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης έχουν πολύ συχνή επικοινωνία με την ηθοποιό, τον σύντροφό της και όλους όσοι τη φροντίζουν - μεταφέροντας στον κόσμο, που αγωνιά για τη Ζωζώ, πως όλα πηγαίνουν καλύτερα! Μάλιστα ο κύριος Κακλαμάνης την επισκέφτηκε απευθείας μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη προς όλους, η κίνησή του αυτή.

«Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δε χαμπαριάζει. Μακάρι να είμαστε όλοι σαν τη Ζωζώ. Κάνει και πολύ καλή ζωή. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Φρόντιζε τον εαυτό της, αλλά ήταν και πολύ δουλευταρού και ακόμα είναι. Ακόμα και τώρα περπατάει με τον σύντροφο της. Φροντίζει τον εαυτό της, τη ζωή της και τους άλλους. Εγώ ξέρω ότι η Ζωζώ είναι καλά και ότι θα βγει. Μακάρι να βγει και να ξεκινήσει ξανά τις βόλτες της. Είναι ακούραστη, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν επεμβαίνω στη ζωή και στη διατροφή της, θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Να είναι καλά η γυναίκα», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Στη συνέχεια, στο Πρωινό μίλησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Επισκέφθηκα την κυρία Σαπουντζάκη από την πρώτη ημέρα της περιπέτειάς της και χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω, ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το ξαφνικό, αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο».