Eurovision: Ο ένας ηθοποιός και ο άλλος τραγουδιστής - Αυτοί είναι οι σχολιαστές του φετινού διαγωνισμού

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Ο ένας ηθοποιός και ο άλλος τραγουδιστής - Αυτοί είναι οι σχολιαστές του φετινού διαγωνισμού

Η ΕΡΤ με ανακοίνωση της αποκάλυψε τους σχολιαστές του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. Μετά την απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει (δείτε την ανάρτηση της), το δημόσιο κανάλι έβαλε στη θέση της αλλά και στην δεύτερη έναν ηθοποιό και έναν τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τους σχολιαστές της Eurovision

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Eurovision Θανάσης Αλευράς Ζερόμ Καλούτας

Η πρώτη πρόβα και το όνομα του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Μαρίνα Σάττι το βράδυ της Τρίτης 20/2 στην πρώτη πρόβα που έκανε για την εμφάνισή της στη Eurovision.

«Η πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλά, το χαρήκαμε. Είναι αλήθεια ότι έχω τρεις χορευτές οι οποίοι είναι σέξι. Είμαι ενθουσιασμένη, πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι της Eurovision. Προς το παρόν δεν έχω άγχος. Το γούρι μου είναι οι άνθρωποι που έχω στην ομάδα, τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν έχουμε βρει ακόμα τι θα φορέσω. Εννοείται ότι θα είναι εντυπωσιακό. Έχω τον πιο τοπ χορογράφο στον κόσμο» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι μετά από επίμονες ερωτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από λίγη ώρα αποχώρησε από τη συνάντηση με τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ είχε αντιδράσει έντονα όταν η Μένια Κούκου την ρώτησε «Τι ζαριά θα φέρει».

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Έκτακτη εκπομπή για την παρουσίαση του νέου τραγουδιού - Δείτε την ανακοίνωση

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν, αφού όπως αποκάλυψε με τη σειρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος, το όνομα του τραγουδιού θα είναι «Zάρι». Τα γυρίσματα του video clip έχουν ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Το μήνυμα του κομματιού έχει σχέση με την τύχη και θα έχει έθνικ στοιχεία.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού στην ΕΡΤ1, σε έκτακτη εκπομπή με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.