"Κόλαφος" η Ελένη Γερασιμίδου: «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας;» - Το μάζεψε για την Φαίη Σκορδά

«Σας έχουμε ανάγκη βέβαια! Είναι και τσάμπα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2, κατά την οποία προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Αντώνη Ξένο, ενώ έκανε και τα σχόλιά της για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα, απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ το βίντεο), αλλά και για τον στίχο του Πάνου Βλάχου που έγινε αφορμή για να τον σχολιάσουν πολλοί και έντονα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου

«Δεν υπάρχουν μυστικά για επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε και σκοτωνόμαστε και μπροστά στον κόσμο, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους. Σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε. Είναι πολυμάστορας, φτιάχνει τον κήπο και τρώμε από εκεί. Τώρα μαθαίνει και ιταλικά», είπε αρχικά η ηθοποιός για τον σύζυγό της, με τον οποίο μετρούν 44 χρόνια κοινής πορείας.

Έπειτα σχολίασε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πάντα πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη στη μνήμη του Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, να σας πω κάτι και να σας κατηγορήσω. Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Και να μιλάμε για ανθρώπους που έχουν προσφέρει; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πάρα πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη μου ήταν πάντοτε πολύ συμπαθής, είναι ευγενικό πλάσμα και όσο μπορεί δεν συμμετέχει σε αυτά, αλλά θα πω "κοιτάξτε τα δικά σας χάλια" και ας γίνει πάλι θέμα».

«Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία για τη ζωή μας. Σας έχουμε ανάγκη βέβαια, γιατί κάπως πρέπει να προβάλλουμε τη δουλειά μας. Είναι και τσάμπα... Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους, γιατί κάτι πρέπει να γίνει», πρόσθεσε και κατέληξε για τον ηθοποιό: «Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο».