Όλγα Πηλιάκη: «Η ξανθιά Παναγία επιστρέφει!» - Το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Η τρυφερή στιγμή με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Όλγα Πηλιάκη: «Η ξανθιά Παναγία επιστρέφει!» - Το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor μετά από ένα θέμα υγείας που εμφανίστηκε (δείτε εδώ αναλυτικά) και σε λίγες ώρες θα ταξιδέψει ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα, στον σύζυγο και τα παιδιά της, που τόσο της έχουν λείψει, αφού έμεινε μακριά τους για επτά ολόκληρες εβδομάδες.

Σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα, μάλιστα, που πήρε το κινητό της στα χέρια της και έτσι μπόρεσε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακτώντας την επαφή με το κοινό της.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Αρχικά, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην αγκαλιά του Στέλιου Χανταμπάκη, γράφοντας: «Έρχομαι αγάπη μου!!!» και στη συνέχεια ανέβασε ένα tweet που την χαρακτήρισε ως "ξανθιά Παναγία". Και έπειτα έδειξε στο κοινό της ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε αφού επέστρεψε στην "κανονικότητα". Βρέθηκε σε φαστφουντάδικο και έφαγε πατάτες τηγανιτές και μπέργκερ.

Δείτε επίσης: Survivor - έκτακτο: Αποχωρεί άρον άρον η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Τι συμβαίνει

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης!!! Η ξανθιά Παναγία επιστρέφει!», σημείωσε.

Όλγα Πηλιάκη αποχώρηση Survivor επιστροφή
Instagram / Όλγα Πηλιάκη

Όλγα Πηλιάκη πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor
Instagram / Όλγα Πηλιάκη

Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι

Όπως έχει γνωστοποιήσει το ίδιο το ζευγάρι η συμμετοχή τους στα παιχνίδια ήταν κατά κύριο λόγο για να λύσουν κάποια οικονομικά θέματα που κάθε σπίτι μπορεί να έχει. Η Όλγα για τις 7 εβδομάδες που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο και με βάση το ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, είναι πλέον πλουσιότερη κατά 35.000 ευρώ κι εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά που έχουν ήδη φύγει, η λίστα έχει διαμορφωθεί κάπως έτσι: