Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δούλευα συνέχεια, δεν άντεξε το νευρικό μου σύστημα. Έγινε ένα μπραφ...»

«Η ταμπέλα “παιδί-θαύμα” είναι κατάρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δούλευα συνέχεια, δεν άντεξε το νευρικό μου σύστημα. Έγινε ένα μπραφ...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά για την ταμπέλα «παιδί-θαύμα», που την ακολουθούσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και για την ανάγκη που ένιωθε να δουλεύει συνέχεια, μέχρι που κάποια στιγμή ο οργανισμός της δεν άντεξε.

«Και βέβαια η ταμπέλα “παιδί-θαύμα” είναι κατάρα. Πρώτα απ' όλα θα είχα μία πολύ πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική, γιατί όταν έχω αυτή τη φήμη πριν από μένα, και αυτούς τους τίτλους, είναι βαρύγδουπο πράγμα και δεν με ωφέλησε. Ένα “παιδί-θαύμα” το κοιτάνε με μεγεθυντικό φακό, πώς θα μεγαλώσει και τι θα κάνει... Δεν άλλαξα πάρα πολύ εμφανισιακά, αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν δύσκολο παιδί για τους συγκεκριμένους γονείς που είχα. Ήμουν συνέχεια σε κίνηση, ενθουσιώδης, ζωηρή και αγοροκόριτσο, δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Είχα βρει διεξόδους για να είμαι μόνη μου και να μην τους ταλαιπωρώ. Οπότε το θέατρο έτσι ήρθε, έπαιζα μόνη μου αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη "Μαρία την Άσχημη"»

Τι δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη για τα παιδιά της και τον πρώην σύζυγό της

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε στη συνέχεια: «Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη, έχω και σκέψεις που με αγχώνουν, δυσκολίες και αγωνίες με τα παιδιά. Αλλά νομίζω υπερισχύει ότι είμαι καλά. Ένας ωραίος ρόλος στο θέατρο ή στην τηλεόραση, θα με έβαζε στο παιχνίδι και θα με έκανε να νιώσω έναν παιδικό ενθουσιασμό, έναν έρωτα παράφορο».

Πλέον νιώθει την άνεση να λέει όχι, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν: «Είμαι τυχερή, μου γίνονται προτάσεις, αλλά νιώθω ότι μπορώ να λέω “όχι”. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα βρω ξανά δουλειά και έκανα πράγματα για να μην έχω κακό όνομα ή να μην με λένε σνομπ και περίεργη. Ήταν σαν η αξία μου και ολόκληρη υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχε ο οργανισμός μου και το νευρικό μου σύστημα. Γι' αυτό το 2008 έγινε ένα μπραφ και το σταμάτησα, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να βρω την Άριελ».

Όσον αφορά με το διαζύγιό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε : «Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες. Πολλές φορές τα παιδιά μου με είχαν ρωτήσει “αγαπάς τον μπαμπά;” και για καιρό το έλεγα μ' έναν δισταγμό. Τώρα έχω φτάσει σε άλλο σημείο, και λέω ότι αφού τον αγάπησα μια φορά, αυτό θα 'ναι για πάντα. Απ' τη στιγμή που έχεις αγαπήσει κάποιον, αυτό δεν φεύγει ποτέ. Υπάρχουν όμως οι σκιές, τα εμπόδια, οι εγωισμοί και να μην ταιριάζετε για παρέα».