Θάνος Καληώρας: «Με την Τζέσυ Παπουτσή ήμασταν κολλητοί για 8 χρόνια πριν γίνουμε ζευγάρι»

«Βάφτισα την εγγονή μου, που πήρε το όνομά της, γιατί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου ο Θάνος Καληώρας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα, καθώς και στη σχέση του με την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή, με την οποία υπήρξαν παντρεμένοι από το 1979 μέχρι το 1989. Σε αυτό το διάστημα απέκτησαν έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα, που λίγο μετά την απώλειά της απέκτησε με τη σειρά του μία κόρη.

«Η εγγονή μου είναι 5 ετών, με λέει “παππού” και “Θάνο” και “νονέ”, την έχω βαφτίσει κιόλας γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω έναν περισσότερο σύνδεσμο με τον γιο μου, και με τη νύφη μου, και στη μνήμη της γιαγιάς της, που πήρε το ίδιο όνομα. Έχουμε τέτοιο σύνδεσμο, παίζουμε συνέχεια, είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ευγενέστατο και πάνω απ’ όλα χαμογελαστό, όπως ήταν η γιαγιά της», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Και συμπλήρωσε: «Ιούλιο “έφυγε” η Τζέσυ, Δεκέμβριο γεννήθηκε η μικρή. Δεν πρόλαβε να τη δει. Έχουν περάσει 5μιση χρόνια από τότε, δυστυχώς... Είχαμε βρεθεί στο Shamone. Όταν “φεύγει” κάποιος, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος».

Δείτε επίσης: «Ήμουν στο σπίτι την ημέρα που...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Καληώρα για το τέλος της Τζέσυ Παπουτσή

Ο Θάνος Καληώρας για τη γνωριμία και τη σχέση με την Τζέσυ Παπουτσή

Στη συνέχεια ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τζέσυ Παπούτση, αφότου πήραν διαζύγιο: «Δεν ήταν δύσκολο να κρατήσουμε καλή σχέση, η Τζέσυ ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός. Πέρα από οτιδήποτε μας χώρισε στη ζωή, εξακολουθήσαμε να κάνουμε παρέα ουσιαστικά. Ήταν μεγάλη η αγάπη στο παιδί μας, δεν το αφήσαμε ποτέ μόνο του, ήμασταν επικεντρωμένοι πάνω του, αυτό ήταν ένα μεγαλύτερο δέσιμο για να συνυπάρχουμε μαζί».

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στη σχολή, η Τζέσυ είχε έρθει ως ηθοποιός στο Εθνικό. Ήμασταν πολύ φίλοι, κολλητοί για 7-8 χρόνια πριν γίνουμε ζευγάρι. Μετά από μία παράσταση στην οποία συμμετείχαμε, αρχίσαμε και συνυπήρχαμε μαζί».