Σοκάρει η Σάσα Μπάστα: «Δημοσιογράφος μου τραβούσε τα μαλλιά για να αντιδράσω...»

Τι αποκάλυψε για το απίστευτο σκηνικό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σοκάρει η Σάσα Μπάστα: «Δημοσιογράφος μου τραβούσε τα μαλλιά για να αντιδράσω...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 23/2 η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό που είχε γίνει, στο παρελθόν, με δημοσιογράφο.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της στην ίδια εκπομπή η Σάσα Μπάστα απάντησε στα δημοσιεύματα, που κατά καιρούς κυκλοφορούν και αφορούν στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει αναφερθεί αρκετές φορές, πως περνάει κρίση στο γάμο της (τι αποκάλυψε).

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

«Κάποιες χρονιές ήταν πολύ δύσκολα. Θυμάμαι να μου τραβάνε τα μαλλιά για να περιμένουν να αντιδράσω και δεν δείχνουν την κίνηση που τραβάνε τα μαλλιά, απλά έχω μια αντίδραση που λες: Την τρελή, γιατί φωνάζει;» είπε η Σάσα Μπάστα.

Δείτε επίσης: «Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα ...» -Το ξεκαθάρισμα της Σάσας Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη

Για τον σύζυγό της Θανάση Κουσαθανά, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Επειδή ζούμε έξι μήνες εδώ, έξι μήνες στη Μύκονο πολλές φόρες κάνουμε και βδομάδες να τα πούμε, το οποίο αυτό μας φρεσκάρει κιόλας. Είναι και λίγο ξανά από την αρχή όλο αυτό. Νομίζω το αναζωογονεί η απόσταση που παίρνουμε»

Σάσα Μπάστα παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 19/2 με τη γνωστή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τα μυστικά της και πως η ίδια καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Οι αποκαλύψεις της για τις διατροφικές της συνήθειες

Η Σάσα Μπάστα παλιότερα, στην ίδια εκπομπή έκανε γνωστό πως είναι κρεατοφάγος και πως δεν της αρέσουν καθόλου τα λαχανικά και ό,τι περιέχει μια σαλάτα. Junk food και γλυκά είναι τα αγαπημένα της και μάλιστα δεν τους αντιστέκεται ποτέ!

Βλέποντας κανείς το σώμα της θα έλεγε, πως κάνει σκληρή γυμναστική και αυστηρή δίαιτα αφού η Σάσα Μπάστα δεν έχει μέσα στα χρόνια σημαντικές αυξομειώσεις βάρους. Τα tips της λοιπόν για τέλειο κορμί είναι όλα αυτά, που ένας διατροφολόγος προτείνει να αποφύγεις.

«Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι, είμαι καθαρή κρεατοφάγος, μου αρέσει πάρα πολύ ό,τι είναι ανθυγιεινό. Ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!

Μια φορά στη ζωή μου έκανα δίαιτα και θυμάμαι να κλαίω από τον πόνο, που είχα στην κοιλιά μου, αλλά ήταν η μοναδική φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να είχα βάλει κιλά και έλεγα: ''Δε γίνεται, δεν είμαι εγώ αυτό''. Δεν έτρωγα τίποτα», είπε η Σάσα Μπάστα.