My Style Rocks (23/2): «Χώρισα για να έρθω εδώ...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα Παναγιώτου μπροστά στους κριτές

«Όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου, του ανοίγω την πόρτα και φεύγει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (23/2): «Χώρισα για να έρθω εδώ...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα Παναγιώτου μπροστά στους κριτές

Σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η παίκτρια του My Style Rocks Ανδριάνα Παναγιώτου, στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, που προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2. Αφορμή στάθηκε μία ερώτηση στον Στέλιο Κουδουνάρη που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

My Style Rocks: Η συγκινητική εξομολόγηση της Ανδριάνας Παναγώτου

«Πιστεύετε σε εμένα;» ρώτησε η διαγωνιζόμενη τον κριτή.

«Εσύ πιστεύεις σε εσένα;» απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πιστεύω πολύ σε εμένα, γιατί προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι διαφορετική. Για αυτό έπεσα σε πολλούς πειραματισμούς, οι οποίοι κάποιοι ήταν άστοχοι, κάποιοι μπορεί να γινόντουσαν προσβλητικοί καμιά φορά. Εννοώ ότι φέρνω πειραματισμούς. Κάποιοι είναι άστοχοι, κάποιοι είναι καλύτεροι. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες ήθελα κάθε μέρα να έρχομαι διαφορετική για να δείτε σε εμένα δυνατότητες και να μην βαριέστε.

Δείτε επίησης: My Style Rocks (20/2): «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Πιστεύω πολύ σε εμένα και έχω αλλάξει πράγματα στη ζωή μου για να είμαι εδώ. Πέρα από επαγγελματικές προτάσεις πάρα πολύ τιμητικές, που δεν έχω δεχθεί, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το σόου, χώρισα. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη σχέση απλώς δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε. Μου έκανε θέμα για τα ωράρια και επειδή αυτό το θέλω πάρα πολύ, όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου, του ανοίγω την πόρτα και φεύγει», είπε η Ανδριάνα Παναγιώτου.

Το βιογραφικό της

Ανδριάνα Παναγιώτου

Ηλικία: 27 ετών

Επάγγελμα: Δημοσιογράφος

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και το όνειρό της ήταν και είναι να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Παρακολουθεί το My Style Rocks φανατικά από τον πρώτο κύκλο και πάντα ένιωθε ότι έχει μια θέση σε αυτό. Θέλει να εξελίξει τον εαυτό της στιλιστικά και ανυπομονεί πολύ να την αξιολογήσει η κριτική επιτροπή. Πάντα της άρεσε να ακολουθεί τις τάσεις και να τις αντιγράφει. Λατρεύει τα στρας, τις παγιέτες, τα φτερά, τα πούπουλα… και ανεξαρτήτως αν αποτελούν τάση της εποχής, δεν μπορεί να τα αποχωριστεί!

Χαρακτηρίζει το στυλ της «classy, sassy με extreme elements που καμιά φορά δημιουργούν ένα μη αναμενόμενο twist». Δεν της αρέσουν οι κακές συμπεριφορές ενώ δεν ανέχεται την αγένεια και το ψέμα. Στο My Style Rocks έρχεται για να μάθει, να εξελιχθεί και… για τη δημοσιότητα!

MY STYLE ROCKS ΑΝΔΡΙΑΝΑ