My Style Rocks (20/2): «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks (20/2): «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Το σημερινό (20/2) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε με την Κατερίνα Καραβάτου να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που φορούσε στον λαιμό του ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κατά τα άλλα ήταν ντυμένος στα μαύρα με ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο.

Η απάντηση που της έδωσε, ωστόσο, ο διάσημος σχεδιαστής δεν ήταν αυτή που περίμενε, γι' αυτό και συνέχισε να αναρωτιέται εάν όσα της έλεγε είναι αλήθεια η ψέματα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όμως, τον επιβεβαίωσε, αφού γνώριζε την ιστορία πίσω από το κόσμημά του.

Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με τον Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks

«Τι είναι αυτό στον λαιμό σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντά: «Είναι ο πρώην μου». «Κάθε φορά που χωρίζει...», πήγε να εξηγήσει ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον Λάκη Γαβαλά να τον διακόπτει και να εξηγεί: «Και όχι μόνο. Και οι συγγενείς που φεύγουν, άλλος στην Αυστραλία... όλοι αυτοί οι πρώην. Μου αφήνουν το ρολόι με την ώρα που φεύγουν».

«Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;», αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο ίδιος επισήμανε: «Σου το ορκίζομαι και έχω άλλο ένα, που είναι εκκρεμές. Αυτό εκκρεμεί».

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς - αποκλειστικό: «Τώρα που νομιμοποιήθηκαν οι gay γάμοι θα αρχίσουν οι χωρισμοί!»

«Η ερωτική επαφή μεταξύ του ίδιου φύλου έτυχε δύο φορές! Ο πυρήνας μου είναι πολύ ανδρικός»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το κανάλι του στο youtube και σε αυτή μίλησε συγκεκριμένα για την προσωπική του ζωή, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πριν από μερικές ημέρες (δείτε εδώ το σκηνικό που προκάλεσε αντιδράσεις).

Έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την πρώτη του σχέση με γυναίκα και τον γάμο του (δείτε εδώ την εξομολόγησή του), ωστόσο αυτή τη φορά προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή και την συνεύρεσή του με άτομα του ίδιου φύλου, γεγονός για το οποίο δεν μιλά συχνά.

«Έχω δύο αδερφές, η μία δούλευε στα καταστήματά μου. Η άλλη δεν δούλεψε ποτέ, γιατί έπρεπε να μεγαλώσει τα παιδιά της και ήταν παλαιών αρχών και ο σύζυγός της. Τα παιδιά, όμως, και ο μπαμπάς τους ήταν συνεργάτες μου», είπε αρχικά.

«Όταν ήμουν μικρό παιδί και έκανα σχέση με μία γυναίκα στην Ιταλία, που έμεινα 9 χρόνια μαζί της, και ήταν από αυτούς τους παιδικούς έρωτες που ο ένας γατζώνεται στον άλλο και περνάνε καλά, ο μπαμπάς μου είχε την εντύπωση πως... γενικά έβλεπε άλλα πράγματα σε εμένα, την ευστροφία μου, το θράσος μέσω της γνώσης, οπότε δεν το εξέταζε ιδιαίτερα. Έτσι κι αλλιώς είχε το πρόβλημα ότι δεν θα έπαιρνα τη δουλειά του. Είχε μηχανήματα κοπής μαρμάρων. Όταν πήρε χαμπάρι τι γίνεται δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Δεν έπαψε να με αγαπάει ούτε κι εγώ έπαψα. Και πριν πεθάνει, είδε ότι ήμουν ένας άνθρωπος που πήγαινα προς την εμπορική επιτυχία, οπότε θεωρώ ότι "έφυγε" ευτυχισμένος», ανέφερε έπειτα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και την αντίδραση του μπαμπά του μόλις έμαθε την αλήθεια.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Ήμουν τρελά ερωτευμένος με Σουηδέζα. Η ερωτική επαφή μεταξύ του ίδιου φύλου έτυχε δύο φορές στη ζωή μου όλες και όλες. Δεν είμαι άνθρωπος που ζει για να ευχαριστεί τη σάρκα του ερωτικά. Πρέπει να έχει διανόηση ο άλλος, μυαλό, τρόπους. Απίστησα μία φορά όταν ήμουν μαζί της, με αγόρι, που ήταν σαν να της είπα "δεν καπνίζω γενικά, αλλά κάπνισα ένα τσιγάρο". Ο πυρήνας μου είναι πολύ ανδρικός, είναι αυτό που μου έχει αφήσει ο πατέρας μου. Ως κάτι καλλιτεχνικό το βλέπω στη δική μου φάση».

«Είμαι τρελό άτομο, προχωρημένο. Τη μια μέρα είμαι ένας αρχιεπίσκοπος, με την έννοια την αλληγορική. Την άλλη είμαι στρατιώτης που σέρνεται στις λάσπες. Έχω ρόλους στη ζωή μου για να μην πλήττω», επισήμανε αργότερα.

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ίδιο και τον δημοσιογράφο: «Εγώ και εσύ, τα φτιάχνουμε. Πάμε διακοπές. Γνωρίζουμε και άλλα δύο γκέι ζευγάρια. Μια χαρά. Θα σε χώριζα αν μου έλεγες να κάνουμε παιδί. Καρπός του έρωτα μας θα ήταν, αλλά ουσιαστικά δεν είναι», εξηγώντας πως η ιδέα της παρένθετης μητέρας, για εκείνον, είναι σαν να παραγγέλνεις ένα παιδί. «Όταν έχει DNA που δεν σου κάνει, το κρατάς;». «Νιώθω ότι αποκολλώμεθα από την ομορφιά του ζευγαριού έτσι. Δεν μπορώ να το ενθέσω στην καθημερινότητα», συνέχισε.

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με το θέμα Νταλάρα (δείτε εδώ τι είπε), απάντησε: «Δεν είναι για πέταμα οι ιδέες του Καπουτζίδη. Δεν είπα ότι είπε κάτι λάθος, εμένα δεν μου πάει αυτό που είπε. Εγώ δεν θέλω να καταδικάσω κανέναν. Έχουν τη στήριξή μου οι άνθρωποι αυτοί».

Για τις τάσεις της εποχής, ανέφερε: «Εγώ, σαν γκέι, όταν βλέπω το parade και βλέπω όλη αυτή τη γυφτιά που συμβαίνει, αυτό θίγει τον οποιοδήποτε τίτλο και του στρέιτ, και του γκέι. Ο γκέι έχει αξιοπρέπεια, δεν είναι ένας άνθρωπος ούτε για το περιθώριο, ούτε να διαφημίζεται με όλες αυτές τις γελοιότητες». Και έκλεισε την συνέντευξή του με το μεγάλο ερώτημα προς τον παρουσιαστή, με άπλετο χιούμορ: «Μάκη, τα παιδιά μας πού θα τα πάμε σχολείο;»,