Καλομοίρα: «Μα τι έκανες στο πρόσωπό σου;» - Χαμός με τα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ένα βίντεο που ανέβασε η Καλομοίρα στα social media, έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί ένας καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει η τραγουδίστρια.

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της Καλομοίρας

Συγκεκρινμένα, η Καλομοίρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τραγουδάει και παίζει στο πιάνο το νέο της κομμάτι που πρόκειται να βγει σύντομα. Η τραγουδίστρια, καθισμένη μπορστά στο πιάνο ανακοίνωσε με χαρά το νέο της τραγούδι, όμως οι ακόλουθοί της δεν στάθηκαν εκεί.

Δείτε επίσης: «Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου» - Η παιδική φωτογραφία της Καλομοίρας αγκαλιά με τον Γιώργο Μπούσαλη για την επέτειό τους

Κάτω από το βίντεο υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, καθώς όπως αναφέρουν δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά Καλομολοίρα, εκείνη που γνωρίσαμε στο Fame Story, λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα για την Αμερική.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Η τελευταία ανάρτηση της Καλομοίρας και ο λόγος της "εξαφάνισης"

Η Καλομοίρα διαθέτει έναν από τους πιο "μεγάλους" λογαριασμούς της εγχώριας showbiz στο Instagram, με πάνω από 500 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ και στο Tik Tok το οποίο έχει ανοίξει τελευταία, ήδη μετρά σχεδόν 900 χιλιάδες προβολές στα βίντεο που δημοσιεύει.

Της αρέσει να δημιουργεί περιεχόμενο για τους θαυμαστές της και να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή, ωστόσο παρατηρήθηκε πως μετά το τέλος του ριάλιτι "I'm a celebrity get me out of here", ενώ θα περίμενε κανείς πως θα είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θα έκανε ακόμη περισσότερες αναρτήσεις, εκείνη αποτραβήχτηκε και πήρε μία απόσταση από τα social media.

Η μόνη ανάρτηση που έκανε το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, μετά την αλλαγή του χρόνου, με ένα βίντεο από στιγμές που έζησε μέσα στο 2023, γράφοντας τα εξής στη λεζάντα: «Αναλογίζομαι την περασμένη χρονιά με ευγνωμοσύνη για τα διδάγματα και τους καταπληκτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό που επιφυλάσσει το 2024! Ο στόχος μου; Σκοπεύω να είμαι πιο ευγενική και πιο υπομονετική με τον εαυτό μου καθώς μεγαλώνω, χωρίς να αναζητώ επιβεβαίωση από άλλους», ενώ στα σχόλια δέχθηκε πολλά μηνύματα από τον κόσμο σχετικά με την μουσική της, με την ίδια να αφήνει να εννοηθεί πως κάτι καινούριο έρχεται σύντομα.