«Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου» - Η παιδική φωτογραφία της Καλομοίρας αγκαλιά με τον Γιώργο Μπούσαλη για την επέτειό τους

Γνωρίζονται από "μωρά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης μετρούν πάνω από 13 χρόνια γάμου, όμως η σχέση τους μετρά πολλά παραπάνω. Οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά, κάτι που δεν γνώριζαν πολύ. Το αποκάλυψε, όμως, η τραγουδίστρια την Τρίτη 26/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου χόρευαν μαζί αγκαλιασμένοι.

Έτσι γιόρτασε και την επέτειό τους, κάνοντας μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση στο προφίλ της για τον ίδιο, αλλά και για τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, για τα οποία "λιώνουν" και τρελαίνονται και οι δύο (δείτε εδώ πώς του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του). Η Καλομοίρα δεν έχει αλλάξει καθόλου εμφανισιακά από τότε που ήταν μικρή!

Η παιδική φωτογραφία της Καλομοίρας με τον Γιώργο Μπούσαλη για την επέτειό τους

«Στην υγεία μας για την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Σε αγαπώ για πάντα», σημείωσε και οι θαυμαστές της την γέμισαν με ευχές στα σχόλια.

Δείτε επίσης: «Παναγία μου αρχίσαμε πάλι! Είναι sexy και...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Καλομοίρα για το γάμο της με το Μπούσαλη

Καλομοίρα σύζυγος μικρά παιδιά επέτειος
Instagram / Καλομοίρα

Αυτό είναι το σπίτι τους στην Αμερική

Η Καλομοίρα έμεινε για πολύ μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο επέστρεψε στην Αμερική και στο σπίτι της όπου την περίμεναν τα τρία της παιδιά και η αντίδρασή τους είναι αξιολάτρευτη.

Έτρεξαν αμέσως στην αγκαλιά της και δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν φιλιά, ενώ μόλις πέρασαν την πόρτα, η γλυκιά μανούλα θέλησε να κάνει ένα μικρό "δώρο" στα παιδιά της φτιάχνοντάς τους pancakes για να φάνε όλοι μαζί.

Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, λοιπόν, φαίνονται και σημεία από την μονοκατοικία της τραγουδίστριας και του Γιώργου Μπούσαλη, η οποία είναι μπλε και λευκή εξωτερικά και έχει μεγάλο γκαράζ.

Από το γκαράζ με ένα διαδρομάκι οδηγείται κανείς στην είσοδο του σπιτιού και από εκεί φτάνει στην κουζίνα. Είναι γεμάτη με ντουλάπια σε λευκό χρώμα, όπως και το πλακάκι που έχουν επιλέξει, εκτός από το σημείο πάνω από τον φούρνο, που είναι ασπρόμαυρο με σχέδιο, το οποίο ταιριάζει με τον μαύρο πάγκο.

Το ψυγείο τους είναι γεμάτο με φωτογραφίες των παιδιών τους και δίπλα από αυτό βρίσκεται ένα γραφείο. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η τραπεζαρία, η οποία είναι ξύλινη, ενώ από εκεί φαίνεται και το σαλόνι με την μεγάλη τηλεόραση στη μέση.