Μετράνε 13 χρόνια γάμου - ''Στάζει'' μέλι η εξομολόγηση της Καλομοίρα για τα γενέθλια του συζύγου της

Οι δημόσιες ευχές στον Γιώργο Μπούσαλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για το σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά και πλέον έχει πάρει την απόφαση να διατηρεί δύο βάσεις στην Αμερική και στην Ελλάδα, από όπου και οι δύο έχουν καταγωγή (δείτε εδώ το μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού).

Τη Δευτέρα 18/9 ο Γιώργος Μπούσαλης είχε τα γενέθλια του και έτσι η αγαπημένη του δε θα μπορούσε να μην κάνει μια τρυφερή ανάρτηση - όπως αυτή στο Facebook - για την ιδιαίτερη ημέρα του συζύγου της.

Οι ευχές της Καλομοίρα για τα γενέθλια του συζύγου της

«To the one who captured my heart years ago and still holds it in his gentle grasp, on this special day, I wish you the happiest of birthdays. You are my love, my best friend, my everything, making each day brighter», έγραψε η Καλομοίρα.

« Είναι sexy και...»

«Στα ελαττώματά του είναι πως ό,τι είναι να πει θα το πει και δεν έχει τρόπους κάποιες φορές. Λέω “Παναγία μου αρχίσαμε πάλι”. Του λέω “πες αυτό που θες να πεις, αλλά λίγο πιο γλυκά”. Εγώ είμαι το αντίθετο. Λίγο τον έχω βοηθήσει σε αυτό και λίγο εκείνος να τα λέω πιο γρήγορα.

Τον έχω βοηθήσει να είναι ήρεμος πιο πολύ. Εμένα με έχει βοηθήσει ότι νιώθω μια προστασία που αυτή δεν την είχα ποτέ. Ο άντρας μου είναι σταθερός, δεν κουνιέται, δεν τον παρασύρει κανείς κι αυτό μου αρέσει. Είναι sexy και μου δίνει δύναμη. Έχω κάποιον που δεν σκέφτομαι», είπε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.