Αγκαλιά Σια Κοσιώνη και Ντόρα Μπακογιάννη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου - Η τρυφερή ανάρτηση

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στο προφιλ της στα social media, για το νέο βιβλίο της Σίας Κοσιώνη. Σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η γνωστή δημοσιογράφος έκανε την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου «Μια άλλη Ιστορία» στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ.

Στο νέο αυτό, βήμα για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έδωσαν το παρών φίλοι συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την σημερινή ημέρα, προκειμένου να της ευχηθεί για το νέο της βιβλίο.

"Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου!!! ΝΜ"

Οι σχέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη

Πριν από λίγο καιρό η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό με την πολιτικό να κάνει δηλώσεις για τις εκλογές και την πρώτη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για άγνωστα κομμάτια, που αφορούν στην οικογένειά της. Η ίδια όπως έγινε γνωστό μέσα από τη νέα της αυτή συνέντευξη έχει πολύ καλές σχέσεις με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η οποία είναι παντρεμένη με το γιό της και μάλιστα μαζί έχουν φέρει ένα γιο στον κόσμο (δείτε τον εδώ).

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου, έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας, η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα, το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα... μια τρομερή σύντροφος...ένας άνθρωπος, που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα! Είμαι πάρα πολύ τυχερή, όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.