Κρατερός Κατσούλης - Η σπόντα που πέταξε για το επαγγελματικό του μέλλον: «Δεν έχω κάνει ακόμα...»

Μία λέξη κάνει τη διαφορά...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης - Η σπόντα που πέταξε για το επαγγελματικό του μέλλον: «Δεν έχω κάνει ακόμα...»

Μία απρόσμενη είσοδο έκανε στο πλατό του Πρωινού Σουσού ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μπορεί να έμεινε στο πλατό για λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να πετάξει τη σπόντα του, για το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Η Ελένη Τσολάκη μάλιστα, όταν υποδέχτηκε τον ηθοποιό, τον ρώτησε κατευθείαν αν του έλειψε το κλίμα σε μία πρωινή εκπομπή, καθώς στο παρελθόν παρουσίαζε την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου. Ο Κρατερός Κατσούλης έφερε δώρα για όλους τους συντελεστές στο πρωινό του Open και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν είναι να έρχεσαι εκτάκτως, να μπαίνεις για λίγο τυχαία και να φεύγεις, κούκλα είναι, τέλειο!».

Δείτε επίσης: Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για το My style rocks - «4 χρόνια μετά νομίζω ότι το κάνετε επίτηδες»

Στο Deal ο Κρατερός Κατσούλης;

«Μια χαρά είμαι. Η αρχή και το τέλος της πρωινής εκπομπής μου έλειψε, το ενδιάμεσο είναι το δύσκολο, το πριν και το μετά. Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν είναι αυτό το δίωρο, τρίωρο που βλέπει ο κόσμος, είναι συν δύο πριν και πέντε-έξι μετά. Σύνολο δέκα, οπότε μετά θέλω άλλες δέκα για να κάνω και τα υπόλοιπα που θέλω. Και δεν βγαίνει», εξήγησε στη συνέχεια, ενώ η Ελένη Τσολάκη του είπε ότι θα του ταίριαζε πολύ να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

«Έχει τη χάρη του και τη χαρά του. Δεν έχω κάνει ακόμα… deal, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Έχω πει ανοιχτά και ευθαρσώς ότι βεβαίως και με χαρά είμαι εδώ όποτε μου πείτε», απάντησε σε αυτό ο Κρατερός Κατσούλης, με το υπονοούμενο να είναι σαφές για το παιχνίδι που αναφέρονταν όλοι. Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός δήλωνε μάλιστα ότι θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.