Ελεονώρα Μελέτη: Οικογενειακή εξόρμηση για σκι με την κόρη της, Αλεξάνδρα

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ένα χιονοδρομικό κέντρο αποφάσισαν να επισκεφτούν σήμερα Παρασκευή 23/2, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μαζί με την κόρη τους, την μικρή Αλεξάνδρα, για να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να πάνε για σκι που τόσο αγαπούν.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη στο χιονοδρομικό

Η οικογένεια λοιπόν έκανε σκι και μοιράστηκε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού στα social media. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο InstaStory, όπου τόσο η ίδια όσο και η κόρη της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε) απολαμβάνουν το χιόνι μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα.

Τι αποκάλυψε για την κόρη της

Πριν από λίγο καιρός η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε ερώτηση Q&A, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια μέσα από τα social media, μοιράζεται αρκετές στιγμές αλλά και προσωπικές εμπειρίες. Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με την κόρη της.

Η ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε αυτή τη φορά από follower, έγραφε: «Το τοπ μόντελ, στυλίστρια , μακιγιέζ, κομμώτρια, σκηνοθέτης, τι κάνει;» Υπεθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί πολλές φορές στο Instagram, βίντεο με την κόρη της, το οποία δείχνει της ανεπτυγμένες ικανότητες την μικρής στο μακιγιαζ καθώς και πολλές ακόμη δεξιότητες της.

Ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε κάτι εντελώς διαφορετικό: «Kοιμάται! Σήμερα με έφτασε στα όριά μου. Έφυγα από το σπίτι και πήγα με το αυτοκίνητο 500 μέτρα πιο κάτω και έκατσα και μιλούσα με τη Φλορίντα για να ηρεμήσω. Ήθελα να την καταπιώ. Ήταν δύσκολη μέρα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ