"Λιώνει" στην προπόνηση η Βίκυ Κάβουρα - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο γυμναστήριο

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ξανά στο γυμναστήριο βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία δεν χάνει ούτε προπόνηση παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύσει πολύ συχνά φωτογραφίες στα social media, και δείχνει την γυμναστική της την περίοδο της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Μπορεί το ζευγάρι να μετρά μόλις 1,5 χρόνο σχέσης, η χημεία τους όμως είναι εμφανής.

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα από το γυμναστήριο

Η Βίκυ Κάβουρα δεν παραμελεί ούτε στιγμή το σώμα της με το αγαπημένο είδος άσκησης να είναι το πιλάτες, με το οποίο γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Την Παρασκευή 23/2, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την καθημερινή της γυμναστική.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το παρελθόν της πριν τον Γιώργο Τζαβέλλα

Νίκος Οικονομόπουλος

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2013 σε μια βραδινή έξοδο. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θέλησαν από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στον έρωτά τους χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Δειλά δειλά ξεκίνησαν να κάνουν και τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ ήταν σχεδόν αχώριστοι.

Μετά από 1,5 χρόνο, ωστόσο, κι ενώ όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι αυτό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε “τα φτιάξαμε” και μετά “τώρα τα χαλάμε”. Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει», είχε εξομολογηθεί τότε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Γιώργος Βίγγος

Η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Βίγγος

Η σχέση αυτή δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο, αφού πάνω στο 8μηνο έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές τους εξόδους καθώς και στη Μύκονο όπου είχαν κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει, αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος το έκανε, ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που λες “ωχ δεν λειτουργεί”, αυτό πονάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός μετά τον χωρισμό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και φτάνοντας στο τώρα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα κι αυτό είναι αρκετό!