Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! - Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Μπιάνκα

Η σπάνια ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @vickykaya_
Instagram: @vickykaya_

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με την κόρη της Μπιάνκα, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ίδια η μητέρας της! Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστό μοντέλο - παρουσιάστρια απέχει φέτος από την τηλεόραση καθώς αποφάσισε να χαλαρώσει και περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια της.

Η Βίκυ Καγιά δεν κάνει συχνά τέτοιες αναρτήσεις καθώς προτιμά, όσο μπορεί, να κρατά την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση με την σύζυγό της).

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την κόρης της

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, σε μία σπάνια ανάρτησή της φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό ενώ εμφανής είναι και η ομοιότητα τους, αφού η μικρή Μπιάνκα έχει μοιάσει πάρα πολύ στην μητέρα της και έχει γίνει μία κούκλα.

Δείτε επίσης: Διώροφο με καταπράσινο κήπο και σικάτη διακόσμηση - Το υπερπολυτελές σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στην Βούλα Η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά

Πριν από μερικές ημέρες η Βίκυ Καγιά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλους και για όλα. Απάντησε, συγκεκριμένα, την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης, για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους για την διατροφή, αλλά και της επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Το μοντέλο αρχικά μπήκε στο πλατό και ευχαρίστησε τον Κώστα Φραγκολιά για όλα όσα έχουν περάσει μαζί, λέγοντας: «Τον ξέρω από 20 χρονών».

Και έπειτα απάντησε για τη ζωή της εκτός του χώρου: «Είναι πολύ πιο ήρεμη η ζωή, μου πήρε όμως ένα 6μηνο να ηρεμήσω και να συνηθίσω τη ζωή εκτός τηλεόρασης. Ήταν τέτοια η κούραση που δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάθομαι σπίτι και δεν κάνω τίποτα άλλο. Εκτός από την σωματική και την ψυχική κούραση υπήρχε κι αυτή τοξικότητα».

Σε άλλο σημείο, επισήμανε: «Το να είμαι βολεμένη κάπου και ας μη το θέλει η ψυχή μου, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει να κάνω προκλήσεις, να αλλάζω σελίδες».

Και τότε η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν ο καλός της της ζητούσε να σταματήσει τη δουλειά της στο "γυαλί": «Μόνο μια φορά; Και καλά έκανε που μου το είπε. Είναι τόσο αυτόνομος άνθρωπος και αναγνωρίζει την προσπάθεια του άλλου... Αυτό είναι και κάτι που μας ενώνει, δουλεύουμε και οι δύο από μικροί. Στο τέλος είχα τόσο εξαντληθεί που μου είπε καλά θα κάνεις να τα αφήσεις, να παρατήσεις τα όπλα».

«Έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος για πάρα πολλούς λόγους. Τώρα αν θα ανοίξει κάποιος άλλος και αν θα ανοίξει δεν ξέρω. Όταν δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά τα πράγματα στη ζωή μου και δεν τα αγχώνω, μου έρχεται το σωστό», τόνισε για την απόφασή της.

Έπειτα, ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά, που δημιουργήθηκαν μετά από ένα κουίζ που φωτογράφισε ένα ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια και έχει και παιδιά: «Δεν το είχα δει το κουίζ και ήταν μία δημοσιογράφος και μου λέει "η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media". Λέω "κάτι έγινε στο σχολείο". "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο". "Που ξέρετε ότι είμαι εγώ". "Είναι το φιζίκ", μου λέει. "Δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο", της απάντησα. Τη δουλειά της έκανε...».

«Είναι ο καλύτερός μου φίλος ο Ηλίας. Μου αρέσουν οι στιγμές που θα βγούμε να τα πούμε, αλλά μάντεψε ποιος μιλάει όλη την ώρα. Εγώ!», πρόσθεσε.

Για τα παιδιά τους, δήλωσε: «Μου βγαίνουν όλα στα παιδιά. Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωή μου. Δεν ξέρω τι ευλογία είναι αυτή. Απολαμβάνω τα παιδιά μου, τα στερήθηκα πολύ, αλλά ευτυχώς δεν έγραψε στην ψυχή τους γιατί ήταν μικρά και ασχολήθηκε μαζί τους ο Ηλίας πολύ. Αν δεν έχουν κάνει τις εργασίες τους μας ακούει όλη η Γλυφάδα, να το πω κι αυτό».

Εάν η κόρη της σκεφτόταν να ασχοληθεί με το modeling, επισήμανε πως: «Θα το σκεφτόμουν πολύ ωραία, γιατί ξέρω να κατευθύνω το παιδί μου, αλλά για πες το αυτό στον Ηλία Κρασσά και έλα μετά. Να πουν όχι στο παιδί του; Στην πριγκίπισσά του; Συμφωνώ, βέβαια, μαζί του».

Σχετικά με όσα κάνει για να διατηρεί αυτό το σώμα, δήλωσε: «Κάνω πιλάτες και περπάτημα. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή πιλάτες. Τρίτη, Πέμπτη περπάτημα στο Καβούρι. Συγκεκριμένα πράγματα δεν έκανα ποτέ στη διατροφή μου, αλλά δεν είμαι λαίμαργη».

Για τις πλαστικές, είπε: «Άμα πέσει το πρόσωπό μου στο πάτωμα, μπορεί να το σηκώσω κάπως, αλλά για τις ρυτίδες δεν αλλάζω γνώμη. Το μπότοξ δεν μου άρεσε καθόλου. Μου είχαν πει πολλές φορές να κάνω το στήθος μου».