Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πρέπει να κουνηθούν από τις θέσεις τους...» - Τα αιχμηρά σχόλια του για την τηλεόραση

«Προσπαθώ να σταματήσω να είμαι αυτοαναφορικός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πρέπει να κουνηθούν από τις θέσεις τους...» - Τα αιχμηρά σχόλια του για την τηλεόραση

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Fay's Time παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 23/2 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την φετινή του συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη

«Πρέπει να σταματήσουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης να είναι αυτοαναφορικοί, αυτοί την στιγμή πρέπει να καταπιούμε το υπερεγώ μας. Δεν είμαστε κάποιοι, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων. Όλοι οι παρουσιαστές έχουν ένα πελώριο υπερεγώ... Προσπαθώ να σταματήσω να είμαι αυτοαναφορικός και στην εκπομπή κάνω αυτή την προσπάθεια, θα μιλάω λιγότερο» ανέφερε αρχικά.

«Προφανώς και είναι πραγματικά τα νούμερα τηλεθέασης και το κοινό είναι κολλημένο αν θέλουμε να το ξεκολλήσουμε θα πρεπει οι άνθρωποι της αγοράς πρέπει να κουνηθούν από τις θέσεις τους» πρόσθεσε στην συνέχεια γα τα νούμερα τηλεθέασης

Δείτε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του: «Τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει μορφή»

«Η Ελεονώρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι, θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί της», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδη.

Η αντίδραση του για την αλλαγή ώρα του "Mega Καλημέρα"

Το βράδυ της Τετάρτης 7/2 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη σε βραδινή του έξοδο, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή της ώρα στο Mega Καλημέρα, όπου συμμετέχει, με τον ίδιο να μην θέλει να δώσει καμία απάντηση.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι ο σωστός ρεπόρτερ πρέπει να είναι όπου είναι, αλλά να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο, όταν ο άλλος δεν θέλει ή δεν πρέπει να μιλήσει. Να συνεχίσεις να είσαι παντού» ανέφερε ο δημοσιογράφος.