Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο!» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τον λόγο που διαλύθηκε η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα

«Με απαξίωνε το MEGA, δεν με ήθελε», ανέφερε σε άλλο σημείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ως καλεσμένος στην στήλη "Θάρρος ή αλήθεια" του Fipster στο κανάλι του στο Youtube και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για διάφορα "καυτά" θέματα. Απάντησε, μάλιστα, ανοιχτά για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την αποχώρησή του από το MEGA μετά την πρωινή εκπομπή στην οποία συμμετείχε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος τις προηγούμενες ημέρες τα έβαλε ξανά με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και την ομάδα του στο Πρωινό μετά την αντίδρασή τους στα block που έχει κάνει σε κάποια από τα πρόσωπα του πάνελ (δείτε εδώ τις αιχμηρές του δηλώσεις για τους "γλείφτες" και όχι μόνο).

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι 6 μεγάλες κρίσεις στην φιλία τους που οδήγησαν στην διάλυσή της

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του MEGA, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το MEGA έπρεπε ή να πάω μαζί τους ή ένα να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο MEGA. Η βασική μαλ@κί@ που έκανα, ήταν που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου. Με απαξίωνε το MEGA, δεν με ήθελε», ανέφερε έπειτα.