Πυρ και μανία ξανά ο Ουγγαρέζος: «Τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου, έχει περάσει από 45 παραγωγούς ξέρει ποιον θα "γλείψει"! Την Βουλγαράκη την έχω...»

«Αλλά ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε μέσα από ένα κείμενο στο προσωπικό του blog για την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα μπλοκ που τους έχει κάνει ο ίδιος (δείτε εδώ το βίντεο), ωστόσο θέλησε να πει κάποια πράγματα περισσότερο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ξεκαθάρισε, αρχικά, για ποιο λόγο έχει μπλοκάρει την Ελένη Βουλγαράκη, εξηγώντας πως υπάρχει παρελθόν ανάμεσά τους, ενώ προχώρησε σε αιχμηρές δηλώσεις για δύο από τους συνεργάτες του παρουσιαστή οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Τα νέα πυρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού του ΑΝΤ1

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε, γιατί την έχω μπλοκ πριν γίνει το Instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης Ιωαννίδης», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πετώντας και την σπόντα του για τον σύντροφο της δημοσιογράφου και συνέχισε:

«Να σας πω, λοιπόν, για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, ότι δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρχε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλομπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει. Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη».

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου, τη Γεωργίτσα από τα παρασκήνια - θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές κι εκείνη να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει αλλιώς. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”. Αλλά ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε».