Χώρισαν 4 χρόνια μετά τον γάμο και ένα παιδί - «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό»

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισαν 4 χρόνια μετά τον γάμο και ένα παιδί -  «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό»

Δυστυχώς, ενώ οι εγκυμοσύνες της showbiz είναι πολλές, αρκετά είναι και τα διαζύγια που ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα! Μετά τον χωρισμό, δηλαδή, ενός πασίγνωστου ζευγαριού μετά από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά (δείτε εδώ ποιοι είναι), ανακοινώθηκε ένας ακόμη.

Πρόκειται για μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει θραύση, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, και τα κομμάτια της συνήθως έχουν έναν ρομαντικό χαρακτήρα και αγγίζουν κάθε ψυχή. Ο λόγος για την Έλι Γκούλντινγκ.

Η ίδια ερωτεύτηκε τον Κάσπαρ Τζόπιλνγκ, ο οποίος είναι έμπορος τέχνης, και οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2018. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2019, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ το 2022 ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, Άρθουρ, που είναι πλέον δύο ετών.

Οι θλιβερές αναρτήσεις για τον χωρισμό Έλι Γκούλντινγκ - Κάσπαρ Τζόπιλνγκ

Την ανακοίνωση την έκαναν μαζί, ο καθένας στα δικά του social media, χωρίς να εξηγούν ωστόσο τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Βέβαια, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το πρόβλημα που μπήκε ανάμεσά τους, τους είχε διασπάσει καιρό πριν θελήσουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν πως έμεναν χωριστά από τις αρχές του 2023.

«Υπό το φως των πρόσφατων ιστοριών, αισθάνομαι ότι δεν μου έχει μείνει άλλη επιλογή από το να σας ενημερώσω όλους ότι ο Κάσπαρ και εγώ χωρίσαμε ιδιωτικά πριν από λίγο καιρό. Παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι και έχουμε συνκηδεμόνες με επιτυχία με γνώμονα το συμφέρον του γιου μας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους ανθρώπους που σέβονται τις επιθυμίες μας - δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω. Σας ευχαριστούμε», έγραψε η Έλι Γκούλντινγκ στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έλι Γκούλντινγκ ανακοίνωση χωρισμού

Ο 32χρονος, με την σειρά του, σημείωσε: «Αισθάνομαι (δυστυχώς) ότι πρέπει να πω κάτι για την τρέχουσα σχέση μου και της Έλι, που ελπίζω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να εξαφανίσει τις τελευταίες εικασίες των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων. Η Έλι και εγώ πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε πριν από λίγο καιρό. Η άμεση οικογένειά μας και οι στενοί μας φίλοι το γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό - κατά τα άλλα επιλέξαμε να κάνουμε ό, τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό. Η Έλι και εγώ παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι και, το πιο σημαντικό, συνκηδεμόνες του καλύτερου παιδιού στον κόσμο, του Άρθουρ. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θέλω να πω σχετικά με αυτό - και σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή τη δική μου και της Έλι».

Χωρισμός Κάσπαρ Τζόπιλνγκ