Διαζύγιο "βόμβα" για πασίγνωστο ζευγάρι - Χώρισαν λόγω οικονομικών μετά από 9 χρόνια και 2 παιδιά

Βαριές κατηγορίες στο φως της δημοσιότητας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο

Ένα βαρύ διαζύγιο έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz πως το τελευταίο διάστημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον για τους λάθος λόγους. Μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας, 5 γάμου και την απόκτηση 2 παιδιών, ήρθε όπως φαίνεται ο οριστικός τους χωρισμός.

Έδειχναν πως είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και οι κοινές αναρτήσεις στα social media, τα ταξίδια και τα τρυφερά σχόλια, ήταν πολλά ανάμεσα τους, ωστόσο, τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται μέσα στο σπίτι όταν κλείνουν οι πόρτες.

Το τελευταίο διάστημα πέρασαν διάφορες δυσκολίες τις οποίες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε

«Από το περσινό Sanremo, η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της (δείτε τι είχε συμβεί). Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο εκείνος ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι», αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Dagospia.

Ο λόγος για την Κιάρα Φεράνι και τον τράπερ σύζυγό της Φέντεζ, τον οποίο κατηγορούν πως δεν υποστήριξε την γυναίκα του όταν έγινε ένα τεράστιο σκάνδαλο και καλέστηκε να πληρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια!

Φεράνι Φέντζες χώρισαν

Φεράνι Φέντεζ χωρισμός

Το σπίτι που έμεναν και τώρα ζει μόνη με τα παιδιά της

Η γνωστή Ιταλίδα fashion blogger, Κιάρα Φεράνι, κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μετρά κοντά στους 30 εκατομμύρια ακόλουθους όταν ανάρτησε κάποιες νέες φωτογραφίες από το ολοκαίνουργιο και υπερχλιδάτο σπίτι της στην λίμνη Κόμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι followers της φαίνεται να ενοχλήθηκαν έντονα από την... επίδειξη υπερβολικού πλούτου που την κατηγόρησαν ότι κάνει, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως ένα δωμάτιο του συγκεκριμένου σπιτιού διαμορφώθηκε και πλέον μοιάζει σα να είσαι σε αίθουσα σινεμά.

Εννοείται πως αυτή η ανάρτηση ήταν το κερασάκι στην τούρτα που λέμε, αφού εδώ και καιρό η γνωστή fashion blogger ανεβάζει συνεχώς για το νέο της σπίτι που πραγματικά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Δείτε επίσης: «Είναι σα νεκροτομείο» - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν που σοκάρουν

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τις αναρτήσεις ανέφεραν χαρακτηριστικά «Κι άλλοι πεινάνε έξω», ««το πρόβλημα είναι ότι επιδεικνύεις την ακραία πολυτέλεια»... ενώ σαφώς υπήρχαν και κάποια άλλα που την επικροτούσαν για όσα έχει καταφέρει στην ζωή της μέχρι σήμερα! Ελάχιστα μεν... αλλά υπήρχαν!