Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βρήκα άκομψο! Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό...» - Ξέσπασε για τα γελάκια Λιάγκα & Περρή για την Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια πήρε το μέρος της οικοδέσποινας του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βρήκα άκομψο! Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό...» - Ξέσπασε για τα γελάκια Λιάγκα & Περρή για την Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει ένα γεγονός που συνέβη την εβδομάδα που πέρασε, ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Super Κατερίνα και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε γελώντας με τον Βαγγέλη Περρή την απόφαση της να βγάλει τα γεμίσματα από το πρόσωπό της (δείτε εδώ τα καυστικά τους σχόλια), με την ίδια να δηλώνει: «Θεωρώ πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας».

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για το αστείο του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, πήρε τον λόγο και είπε: «Συμφωνώ με αυτό που είπε η Κατερίνα για τον Γιώργο Λιάγκα. Κι εγώ το βρήκα άκομψο σαν αστείο. Μπορεί να είναι ένα αστειάκι που θα γίνει εκτός αέρα μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις. Πόσω μάλλον όταν είναι και μια εκπομπή απέναντι από τη δική σου, στην ίδια ζώνη. Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα, εκτιμώ… Ναι, εντάξει, μπορεί να έχουν δώσει... Και εμένα μου φάνηκε άκομψο και βρήκα πολύ σωστή την τοποθέτηση της Κατερίνας, ότι "εμένα δεν με αφορά, αλλά ας κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν"».

Η τοποθέτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για το θέμα

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα-Βαγγέλη Περρή και Κατερίνα Καινούργιου πήρε η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, χαρακτηρίζοντας άκομψα τα υπονοούμενα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν τουλάχιστον άκομψο. Δεν επιτρέπεται σε έναν κύριο να μιλήσει για μία κυρία με τον τρόπο που μίλησε ο Γιώργος. Εδώ χάνει το δίκιο του. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί, τον αδικεί», είπε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Δεν μπορούμε αναλόγως πώς ξυπνήσαμε το πρωί να φιλτράρουμε το χιούμορ. Στο συγκεκριμένο, η Κατερίνα βγήκε πρώτη και είπε πολύ όμορφα ότι έβγαλε πράγματα και γι' αυτό είναι πιο όμορφη. Και βγαίνουν ο Γιώργος με τον Περρή και κάνουν αυτό το αστειάκι. Διαφωνώ με την Κατερίνα ότι είναι μισογυνισμός αυτό» της απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.