"Λύγισε" η Ελένη Καστάνη: «Τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα! Κι ενώ χωρίσαμε...» - Οι 3 θάνατοι που την "τσάκισαν"

«Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, και στην δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός, μάλιστα, προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τις απώλειες που την "τσάκισαν", δίχως να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη

«Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς. Υπάρχουν, αλλά είναι μετρημένες οι περιπτώσεις. Είναι θέμα τύχης. Ποτέ δεν μου έχουν προτείνει σε σίριαλ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Αρνητική δεν είμαι καθόλου! Η τηλεόραση κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από πρόσωπα που για χρόνια ήταν αρνητικά και σνόμπαραν την τηλεόραση και μάλιστα - όχι όλοι - αλλά σνόμπαραν και εμάς ως πιο εμπορικούς. Με την τηλεόραση μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και οι τηλεθεατές διαμορφώνουν άποψη ακόμη και για τον χαρακτήρα μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμάς τους κωμικούς ηθοποιούς μάς λατρεύει ο κόσμος και μας το δείχνουν, αλλά πληρωνόμαστε και καλύτερα από τους δραματικούς. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών και ειδικά των γυναικών. Επίσης, ένας άντρας κωμικός δεν δέχεται τη γυναίκα κωμικό που μπορεί να είναι καλύτερη από εκείνον».

Για τη σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" επισήμανε: «Θα έλεγα ναι σε ένα remake με κλειστά τα μάτια. Όταν σταμάτησε η σειρά, ήμουν από αυτές που έπαθα σχεδόν κατάθλιψη. Ήταν το κάρμα του να μη γίνει αυτή η δουλειά».

Δείτε επίσης: «Έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος» - Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά

Στο τέλος, δήλωσε "λυγίζοντας": «Στη ζωή είμαι μοναχικός καβαλάρης. Θα σας πω και κάτι που ίσως είναι σκληρό, αλλά... Δεν πιστεύω ότι οι ηθοποιοί, ειδικά αν είναι πολύ πετυχημένοι, ότι είναι πετυχημένοι και στην προσωπική τους ζωή. Πάντα προηγείται αυτή η δουλειά. Τον άντρα μου τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα. Κι ενώ χωρίσαμε κάποια στιγμή, είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Συγκινούμαι… Υπάρχουν αρκετές μέρες που θα ήθελα να αλλάξω στη ζωή μου. Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου, όταν πέθανε ο πατέρας μου, η αδελφή μου και ο άντρας μου. Τον άντρα μου τον περιμέναμε, αλλά στην αδερφή μου και στον πατέρα μου ήταν αιφνίδιος θάνατος, που είναι χειρότερος».

Δείτε επίσης: «Πάντα με ακολουθούσε το, "είναι η κόρη του που αυτοκτόνησε"...» - Συγκινεί με την εξομολόγησή για τον πατέρα της