J2US - Νέες προσθήκες από το αποψινό επεισόδιο: «Θα είναι ένα ζευγάρι στην αρχή και...»

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Νέες προσθήκες από το αποψινό επεισόδιο: «Θα είναι ένα ζευγάρι στην αρχή και...»

Το J2US επιστρέφει απόψε στις 8 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να ετοιμάζει εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό! Πέρα απ' τα 17 ζευγάρια που ήδη έχουν πάρει θέση για να διαγωνιστούν, υπάρχουν κι άλλα, που έχουν ειδοποιηθεί για να... ετοιμάζονται.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στην πρόσφατη κοπή της πίτας του Alpha, και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Πέρα από την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε πως θα έχουμε νέες εισόδους από το αποψινό κιόλας επεισόδιο στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, απόψε δεν θα δούμε μόνο ένα, αλλά δύο, στην αρχή του σόου και στο τέλος αυτού αντίστοιχα. «Έχουμε μεγάλο τρακ και χαρά, το J2US επέστρεψε», είπε αρχικά στις κάμερες ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης: J2US πρεμιέρα 17/2 highlights: Τα πρώτα λόγια του Κοκλώνη, το αφιέρωμα στον Καρρά & τα δάκρυα της Βανδή - Τα φετινά ζευγάρια και οι ατάκες της Άντζελας Δημητρίου

Νίκος Κοκλώνης: «Για τα backstage του J2US θα περιμένουμε τη Στικούδη»

Για να συμπληρώσει: «Θα έχουμε ένα νέο ζευγάρι στην αρχή και ένα στο τέλος», κάνοντας κι ένα αστείο εκείνη τη στιγμή ότι δεν... έπρεπε να του ξεφύγει. Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στα backstage, επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και μέσα απ' το πρώτο live: «Θα περιμένουμε να έρθει η Στικούδη. Όσο ο μπέμπης καθυστερεί, που φυσικά έχει προτεραιότητα, δεν ανοίγουμε τα backstage του J2US, το αφήνουμε καθαρά για την Κατερίνα».

Όπως κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης θα έχουμε κι άλλες προσθήκες στο J2US πέρα από τις αποψινές: «Θα φτάσουμε τα 22-23 ζευγάρια». Όσον αφορά την κριτική επιτροπή ήταν κάθετος ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές, σε καμία περίπτωση.