Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος Λύρας ήταν ο πρώτος μου δεσμός. Όσο και να τσακωνόμαστε...»

«Δεν ήθελα να δοκιμαστώ, δεν μπορούσα να χάσω την αγάπη και την ασφάλεια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Με αφορμή τις εμφανίσεις που ξεκινάει σε μία εβδομάδα, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε εφ' όλης της ύλης, και αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2007 και είναι μαζί μέχρι σήμερα. Συνεργάζονται μάλιστα, με εκείνον να βρίσκεται στο στούντιο και να παρακολουθεί τη συνέντευξή της, μαζί με τα λόγια αγάπης που έλεγε για εκείνον.

«Ο Γιώργος Λύρας ήταν ο πρώτος μου δεσμός. Έχω μέτρο σύγκρισης από τις φίλες μου, τους δικούς μου ανθρώπους και από το πώς πήγαιναν τα πράγματα στη ζωή τους. Έβλεπα ένα χαρακτηριστικό που δεν έλειπε από τη δική μου ζωή. Και βέβαια είναι ενδιαφέρον να ζεις τη μυθοπλασία του Παπακαλιάτη κάθε χρόνο στη ζωή σου, και έντονα πράγματα, αλλά όλα αυτά στερούνται ενός χαρακτηριστικού που εμένα μου ήταν αδύνατον να αποχωριστώ: Της ασφάλειας και της μονιμότητας, που είναι ένα για εμένα», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Δείτε επίσης: Πέγκυ Ζήνα - Η εξομολόγηση για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα: «Περάσαμε κρίση, και περνάμε»

Για να συμπληρώσει: «Αυτό επιζητούσα, οπότε ή επιλέγεις να έχεις μία πλούσια ερωτική ζωή, αλλάζοντας συντρόφους και ψάχνοντας τελικά τι είναι αυτό που θες. Αλλά τελικά κάτι βρίσκεις, κάτι χάνεις, κι εγώ δεν μπορούσα να χάσω αυτή την αγάπη και την ασφάλεια για να δοκιμαστώ σε σκηνές του αγαπημένου μας... Χριστόφορου».

Η Πέγκυ Ζήνα για τη συνεργασία με τον σύζυγό της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι συνεργάζονται, αφού ο Γιώργος Λύρας κανονίζει τις εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα. «Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και το όνειρό σου με έναν άνθρωπο. Για εμένα υπήρχε ένα όνειρο να γνωριστώ, όχι να είμαι στην κορυφή, και όλα αυτά τα βαρύγδουπα που ακούω, γιατί δεν πιστεύω ότι η μουσική έχει κορυφή. Πάντα υπάρχει κάτι που δεν έχεις κάνει», είπε σχετικά.

«Θεωρώ ότι το όνειρο στον Γιώργο ήταν μεγαλύτερο. Για εμένα ήταν απλά η ανάγκη αναγνώρισης της αξίας μου, εκείνος θεωρεί ότι δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι τώρα σε σχέση με αυτά που μου αξίζουν. Όσο και να τσακωνόμαστε, όταν μου τα λέει αυτά, καταλαβαίνω ότι με αγαπάει πολύ», κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια, όσον αφορά αυτό το κομμάτι.