«Λύγισε» ο Γιώργος Παράσχος με την απώλεια του πατέρα του: «Με είδε, μου χαμογέλασε, αλλά...»

Η αναφορά στην πρώην γυναίκα του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Λύγισε» ο Γιώργος Παράσχος με την απώλεια του πατέρα του: «Με είδε, μου χαμογέλασε, αλλά...»

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του στο θέατρο, ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του σε τηλεόραση και θέατρο, ενώ λύγισε όταν αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου πατέρα του.

«Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά έχω ρίξει απορρίψεις όταν με πήραν για ανόητους ρόλους χωρίς ουσία ύπαρξης. Έχω φτάσει σε μία ηλικία που πρέπει να λέμε και κάποια “όχι”, δεν με γεμίζουν αυτά. Δεν θα κάνω τηλεόραση απλά για να πω ότι βγαίνω στο γυαλί. Κάποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου ένα σενάριο από σειρά και μου ζήτησαν να κάνω τον γυμναστή, για 30 δευτερόλεπτα. Φυσικά και είπα "όχι"», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Και συμπλήρωσε: «Για να πεις "ναι" σε σειρά, και να σου αποφέρει χρήματα, σημαίνει ότι είναι πρωταγωνιστικός ρόλος, οι άλλοι ρόλοι δεν παίρνουν πολλά λεφτά. Και αυτοί που παίρνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχουν πάρει ήδη το ρόλο από το τηλέφωνο. Δεν θα περάσουν από casting».

Η αναφορά του Γιώργου Παράσχου στην πρώην γυναίκα του

Αμέσως μετά ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του Χρύσα Κροκίδα: «Είμαστε και οι δύο πολύ έντονες προσωπικότητες. Ακόμα δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν έχουμε υπογράψει χαρτί. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ζούμε χώρια και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά μας, απλά έτυχε κάποια στιγμή να γίνει ταυτόχρονα η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να πάρουμε απόσταση. Ήταν η πιο ώριμη συζήτηση που κάναμε. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για το καλό της κόρης μας. Και τώρα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά είναι σε πολύ μικρότερο βαθμό από πριν».

Στη συνέχεια μίλησε για την μονάκριβη κόρη που απέκτησαν μαζί: «Η κόρη μου ήρθε και με είδε στο θέατρο, ανέβηκε στη σκηνή να μου δώσει λουλούδια και έμεινε έκπληκτη όταν είδε την πλατεία γεμάτη με κόσμο. Τότε είπα “Όχι θεέ μου θα μου γίνει θεατρίνα”. Της άρεσε πάρα πολύ. Ήμουν έτοιμος να έρθει ένα πλάσμα στη ζωή μου, αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν είσαι έτοιμος».

Δείτε επίσης: «Μπαμπά μου, αντίο» - Βυθισμένος στο πένθος ο Γιώργος Παράσχος

Η φωνή του Γιώργου Παράσχου έσπασε, όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του: «Δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε να γίνει, αλλά όσο προετοιμασμένος και να είσαι, λυγίζεις εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς για μένα, πρόλαβα και τον είδα πριν “φύγει”. Με είδε, μου χαμογέλασε, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ήθελα τον χρόνο μου, και χαίρομαι, γιατί οι δικοί μου άνθρωποι το σεβάστηκαν και μου έδωσαν τη μοναξιά που μου έπρεπε και άξιζα να έχω. Ήταν αρκετά βαρύ».