Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται τους φόβους για την κόρη της: «Πρέπει να μεγαλώσω μία δυνατή τύπισσα, η κοινωνία μας είναι γεμάτη τέρατα»

«Αντιστάθηκα κι εγώ στα δικά μου “τερατάκια”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H Πέγκυ Ζήνα μίλησε εφ' όλης της ύλης με την Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της στο πλατό του «Καλύτερα δεν γίνεται». Σε μία μεγάλη συνέντευξη, το μεσημέρι του Σαββάτου, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, καθώς και στη σχέση με την κόρη τους, Ηλέκτρα, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και τους φόβους της για το μέλλον.

Στην αρχή η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τον οργανωτικό ρόλο που αναλαμβάνει ο σύζυγός της και το μεταξύ τους πείραγμα. «Πλέον του κάνω ερωτήσεις και μου λέει “Μεγαλώσαμε και βγάλαμε γλώσσα, βλέπω ότι τώρα θέλεις να έχεις κι άποψη!”. Με αγαπάει και νοιάζεται για το καλό μου σαν οικογένεια, και όχι απλά σαν μία επαγγελματική σχέση. Μετά από 28 χρόνια δεν μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι την φοβίζει, όσον αφορά το μέλλον της κόρης της: «Η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, που δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω, αυτή την τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δύο ρυτίδες ή δύο ελαττώματα. Κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα».

Δείτε επίσης: Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος Λύρας ήταν ο πρώτος μου δεσμός. Όσο και να τσακωνόμαστε...»

Η Πέγκυ Ζήνα και η σχέση της με την τραπ

«Φοβάμαι για την κοινωνία που μεγαλώνει η Ηλέκτρα γιατί δεν είμαι και από τις μαμάδες που θα τις λέω συνέχεια “Μην ακούς τραπ τραγούδια που βρίζουν και υποτιμούν τη γυναίκα”. Γιατί είναι μόδα της εποχής. Έχω γνωρίσει εν τω μεταξύ ορισμένους τράπερς, και οι περισσότεροι δεν είναι έτσι σαν χαρακτήρες, παρά μόνο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, για να είναι στη μόδα», δήλωσε αμέσως μετά.

Και συμπλήρωσε: «Το μόνο που προσπαθώ σαν μαμά είναι να την δυναμώσω και όχι να την πείσω ότι δεν υπάρχουν τέρατα στην κοινωνία μας. Είναι γεμάτη από τέρατα η κοινωνία μας και όχι η νύχτα, είναι μεγάλος μύθος αυτός. Όλο το 24ωρο είναι γεμάτο με τέρατα και κινδύνους, κι εγώ πρέπει να την μεγαλώσω ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη δική της σχέση με την μητέρα της, και τα δικά της τέρατα. «Εμένα μπορεί να μου έλειπε η μαμά, επειδή δούλευαν τότε 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά μ' έμαθε να είμαι δυνατή. Αντιστάθηκα στα δικά μου “τερατάκια”. Εγώ έκανα παιδί στην εποχή που δουλεύαμε με τον Δημήτρη Μητροπάνο που είχε γίνει ήδη η νύχτα δύο μέρες με την κρίση. Οπότε το να λείπεις δύο βράδια από το παιδί σου, δεν είναι κάτι, οι μανούλες που δουλεύουν πρωί λείπουν περισσότερο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.