Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού – Αποκάλυψε ότι απέβαλε πριν από μήνες: «Το συναίσθημα ήταν βίαιο και μας στιγμάτισε...»

Δείτε την ανακοίνωσή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ομορφότερη αναμονή στη ζωή ενός ζευγαριού βιώνουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan. Το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή η ευχάριστη είδηση ήρθε λίγο μετά από μία επώδυνη εμπειρία και για τους δύο.

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσαγκρινού ανέβασε τον υπέρηχο του μωρού της και έγραψε: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι.

Εγώ και ο Κώστας (djstephan) περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα "αποβολή" και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

Δείτε επίσης: Βγάζει μάτι το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι - Η Έλενα Τσαγκρινού έδειξε για πρώτη φορά το δαχτυλίδι που της έκανε πρόταση γάμου ο Dj Stephan

Τι δήλωνε η Έλενα Τσαγκρινού για το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια. Τον Ιούλιο του 2023 μάλιστα της είχε κάνει μια πρόταση γάμου-υπερπαραγωγή σε κλαμπ στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να έχουν μοιραστεί κάποιο νεότερο σχετικά με την τελετή.

«Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο γάμος, δεν ξέρω καθόλου. Το μονόπετρο δεν το φοράω, γιατί έχει γίνει κάτι. Έχω φάει μάτι σίγουρα, γιατί έχει φύγει ένα στρασάκι και το έχω στείλει να το φτιάξω. Το πιο ακριβό δώρο, που μου έχει κάνει ο σύντροφός μου, είναι ένα σπίτι», είχε πει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν, η Έλενα Τσαγκρινού έλεγε: «Παιδιά έχω πει, ότι θα το δηλώσω εννοείται δημοσίως, όταν θα έρθει αυτή η όμορφη και ευχάριστη ημέρα, γιατί είναι ευχή το να έρθει ένα παιδάκι σε εμένα και τον σύντροφό μου, από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί όχι και εννοείται θα το μοιραστώ μαζί σας». Όπως κι έγινε...