J2US: Το 1ο ζευγάρι-έκπληξη στην έναρξη του show – Μπέρδεψε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος

Δεν πήγε πολύ καλά το ραπάρισμα του ηθοποιού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Το 1ο ζευγάρι-έκπληξη στην έναρξη του show – Μπέρδεψε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος

Μία εμφάνιση που μάλλον σώθηκε από το χιούμορ του ηθοποιού έκαναν ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη στο J2US. Όπως σημείωσε και η κριτική επιτροπή, δεν πήγε... πολύ καλά το ραπ μέρος του Oh Mami, που τους ανατέθηκε, με την τραγουδίστρια να παίρνει περισσότερο πάνω της το ερμηνευτικό κομμάτι και να κρατάει τις ισορροπίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ηθοποιός κάποια στιγμή μπέρδεψε τα λόγια του, προσπαθώντας να προλάβει τη μουσική και τους στίχους. Αυτό ωστόσο δεν είχε και τόση αρνητική επίδραση στη βαθμολογία με τους κριτές στην πλειοψηφία τους να τους δικαιολογούν για τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν στην πρώτη τους εμφάνιση στο J2US.

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη αποχώρησαν με χαμόγελο, ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος της βραδιάς θα δούμε ακόμα ένα ζευγάρι-έκπληξη να κάνει την είσοδό του στο J2US. Δείτε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο του ηθοποιού με τον Σταμάτη Φασουλή.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Τι δήλωνε πριν την εμφάνισή του στο J2US ο Γιάννης Καπετάνιος

Από τα μέσα της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό ουσιαστικά ότι ο Γιάννης Καπετάνιος που ακούγεται ότι το Σάββατο θα βρίσκεται στο J2US, στο πλευρό της Μαρίας Καρλάκη. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο δεν αναφέρθηκε σε αυτό, αλλά στην μεγαλοψυχία του Μάρκου Σεφερλή, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος από την αρχή ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ από τον Γιώργο Λαμπάτο το χρηματικό ποσό που είχε επιδικαστεί υπέρ του.

«Εννοείται ότι το περίμενα. Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς κιαι τους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Τον συγχώρεσε, ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος.