Εριέττα Μανούρη: «Οι φίλοι μου με λένε Τάκη, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι αντράκι»

«Δεν μπορώ να κάτσω σαν γυναίκα, μου έλεγε ένας σκηνοθέτης: “Κλείσε τα πόδια σου”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Κακούργα πεθερά», η ηθοποιός μίλησε για την υπερκόπωση που είναι... φίλη της πλέον, όπως λέει με χιούμορ, τις δυσκολίες που συναντάει όταν τη ρωτάνε για τα προσωπικά της και για το παρατσούκλι «Τάκης» που της έχουν βγάλει οι φίλοι της για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

«Μου είχε γίνει πρόταση για δραματικό ρόλο, πολύ ωραίο. Με κόπο και... ιδρώτα αποφάσισα να είμαι στη Μουρμούρα, αλλά δεν το μετανιώνω, άκουσα την ψυχούλα μου. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για του χρόνου ακόμα, θα δούμε», δήλωσε αρχικά η Εριέττα Μανούρη.

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα, είπε με χιούμορ: «Δεν είμαι και η... Beyonce, θα κυκλοφορήσω έξω, πιο πολύ με ενοχλεί όταν είμαι σε προσωπική στιγμή. Ήμουν σε ένα πλοίο και ένα παιδάκι με έβλεπε ότι έτρωγα και μίλαγα, με τράβαγε χωρίς να με ρωτάει. Είναι λίγο περίεργο».

Δείτε επίσης: Μεγάλη αμηχανία για την Εριέττα Μανούρη σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή - Λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ροϊλό

Η αποκάλυψη της Εριέττας Μανούρη για το παρατσούκλι της και την υπερκόπωση

«Είναι φίλη μου η υπερκόπωση και την έχω περάσει πολύ. Πια δεν ήμουν λειτουργική, δεν μπορούσα να σταθώ, μπορεί να κοιμόμουν όρθια. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και ήμουν ράκος. Πέρυσι, επειδή είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, με έδιωξαν από την πρόβα, για να πάω σπίτι μου να κοιμηθώ», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Εριέττα Μανούρη.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει ένα ιδιαίτερο παρατσούκλι: «Οι φίλοι μου με λένε Τάκη, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι αντράκι. Πολλές φορές ξεχνιέμαι και είμαι πιο χαλαρή και άνετη. Μάλλον στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άντρας. Δεν μπορώ να κάτσω σαν γυναίκα, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Μου το έλεγε και στο θέατρο ένας σκηνοθέτης, “Κλείσε τα πόδια σου, μην κάθεσαι έτσι”».

Κλείνοντας, η Εριέττα Μανούρη ανέφερε: «Όταν έχουμε λόγο να απασχολήσουμε με τη δουλειά μας, δεν υπάρχει λόγος να απασχολούμε με τα γύρω πράγματα, όπως είναι η προσωπική μας ζωή. Γιατί να φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση, αφού ξέρεις ότι δεν θα πάρεις απάντηση, και το καταλαβαίνεις. Όσες φορές έχω ερωτηθεί για την προσωπική μου ζωή έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το προωθώ».