Μεγάλη αμηχανία για την Εριέττα Μανούρη σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή - Λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ροϊλό

Τι ήταν αυτό, που κλήθηκε να απαντήσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από το Youweekly.gr σας μεταφέραμε πριν από λίγες ημέρες, ποια είναι η σχέση του Αναστάσιου Ροϊλου και της Εριέττας Μανούρη μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ), καθώς ήταν γνωστό, πως οι δύο ηθοποιοί αποτέλεσαν ζευγάρι.

Λίγο μετά από τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, που αποτυπώνουν, πως ακόμα και μετά τον χωρισμό το ζευγάρι διατηρεί μία καλή σχέση μεταξύ τους, είδαμε την Μανούρη να έρχεται σε αμηχανία στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο (4/11).

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη με τον Στάθη Κόϊκα με τους δύο έρχονται αντιμέτωποι με την ερώτηση για τον αν έχουν σχέση αυτό το διάστημα ή αν είναι μόνοι τους στην προσωπική τους ζωή.

Η αμηχανία της Εριέττας Μανούρη σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή

«Προσπεράστε την, προσπεράστε την», είπε η Εριέττα Μανούρη σε αναφορά για τον αν η ίδια είναι μόνη της.

Αναστάσης Ροϊλός: «Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε...»

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ντύσιμο του αλλά και στην «παντόφλα» που τρώει για αυτήν την επιλογή του από τη σύντροφό του αλλά και από φίλους.

«Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε που πας έτσι» ανέφερε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες που στον δεύτερο κύκλο θα κάνει την ανατροπή.

Η αποκάλυψη του Ροϊλού για την παντόφλα του τρώει

Και συνέχισε: «Τρώω και αρκετή παντόφλα μου σε σχέση με αυτό το ζήτημα, τύπου βάλε κανένα χρώμα κι από φίλους κι από όλους».