Μάγδα Τσέγκου - Αιχμές για μοντάζ στις δηλώσεις της στη Super Κατερίνα: «Δεν βγήκε αυτό που ήθελα να πω»

Πώς σχολιάζει την απόφαση του πρώην συνεργάτη της Γιώργου Αυτιά να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Μάγδα Τσέγκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η δημοσιογράφος, και πρώην συνεργάτης του Γιώργου Αυτιά σχολίασε την απόφασή του να κατέβει στις Ευρωεκλογές, ενώ αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη «Super Κατερίνα», αφήνοντας αιχμές για το μοντάζ που έγινε.

«Με τον Γιώργο Αυτιά συνεργαζόμασταν δέκα χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι, επαγγελματικά, έχουν τις διαφωνίες τους, το θέμα είναι να κοιτάμε μπροστά, να αλλάζουμε σελίδα και να προχωράμε. Θα πρέπει να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και να κατανοούμε τα δικά μας. Είδατε πως η Σπυροπούλου μιλάει με την Ζήνα, η Βίσση με την Βανδή, εγώ με τον Αυτιά... Να έχουμε αγάπη γύρω μας. Νομίζω πως θα λείψει από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε επίσης: Μάγδα Τσέγκου για Γιώργο Παπαδάκη & Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, δείχνει μία ασέβεια! Νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά»

Η Μάγδα Τσέγκου για τις επίμαχες δηλώσεις της στη Super Κατερίνα

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Με έχει κουράσει να απαντάνε οι παρουσιαστές ο ένας στον άλλον. Την προηγούμενη εβδομάδα κι εγώ μίλησα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου. Θέλω να το πω, αγαπώ την Κατερίνα Καινούργιου και τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά το μοντάζ ήταν λίγο περίεργο. Για μένα είναι ασέβεια και προς τον κόσμο να υπάρχουν τέτοιες διαφωνίες στον αέρα. Είναι φυσικό να συμβαίνει, αλλά δεν είναι ωραίο. Ένιωσα ότι δεν βγήκε αυτό που ήθελα να πω, είναι το συναίσθημα, που μπορεί να μην βγει προς τα έξω, και να γίνει παρεξήγηση».

Θυμίζουμε πως στο απόσπασμα που προβλήθηκε από τη Super Κατερίνα, η Μάγδα Τσέγκου έλεγε: «Η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη έχουν πολύ κόντρα στον αέρα, γυρνάει την κοιτάει με ένα βλέμμα… Εμένα δεν με κοίταζε ο Αυτιάς έτσι. Και εκείνη τον Παπαδάκη. Αυτοί ψιλομπαίνουν ο ένας στον άλλο άγρια. Εμείς δεν το είχαμε ποτέ αυτό. Αυτό που κάνει η Μαρία δεν το έκανα ποτέ, δεν τολμούσα. Η Μαρία είναι δυναμική».