Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχουμε ό,τι ζευγάρι μπορείς να φανταστείς στο First Dates...»

«Μακάρι να δούμε και διάσημους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχουμε ό,τι ζευγάρι μπορείς να φανταστείς στο First Dates...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και τον Ισίδωρο Φίκαρη, μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με αφορμή το ξεκίνημα των γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του First Dates. Η παρουσιάστρια του project ήταν εμφανώς κουρασμένη από τα συνεχόμενα γυρίσματα, και όπως είπε δεν έχει κάνει συζητήσεις για περαιτέρω λεπτομέρειες, ούτε για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο δεν έχασε λεπτό το χαρακτηριστικό της χιούμορ.

«Είμαι λίγο ξενυχτισμένη, το ξενυχτίσαμε χθες», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ αναφερόμενη στο First Dates, για να συμπληρώσει σε ερώτηση για γκέι ζευγάρια: «Έχουμε πολλά ζευγάρια, μη βάζουμε ταμπέλες, έχουμε ό,τι ζευγάρι μπορείς να φανταστείς. Δεν ξέρω πότε θα κάνουμε πρεμιέρα, γιατί κάθε μέρα ξενυχτάμε εδώ, προσπαθώ μετά να ξυπνήσω για να φτιάξω πρωινό στα παιδιά μου, είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν ρωτάω πολλά. Δεν ξέρω αν θα γίνει το GNTM του χρόνου»

Δείτε επίσης: «Εγώ πιστεύω, ότι όλες οι σχέσεις είναι...» - Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί γα τη Βίκυ Καγιά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν είμαι βραδινός τύπος, μην κοιτάς που φαίνομαι σαν νυχτερίδα...»

«Εφτά χρόνια στην τηλεόραση δεν έχω ρωτήσει πότε θα προβληθεί κάτι, ο προγραμματισμός γίνεται από ανθρώπους στο κανάλι, που ξέρουν και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ κοιτάω να είμαι καλά στα γυρίσματα, να είμαι δυνατή, να αντέχω τα ξενύχτια, γιατί κοιμάμαι συνεχώς στον καναπέ μου. Δεν είμαι βραδινός τύπος, μην κοιτάς που φαίνομαι σαν νυχτερίδα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνουμε καλά στα γυρίσματα και να περνάμε όλοι καλά. Δεν έχω ασχοληθεί με το τι θα κάνω του χρόνου, δεν αγχώνομαι καθόλου», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πρόσθεσε επίσης: «Αυτή τη στιγμή όλη η ενέργειά μου είναι στο First Dates. Μακάρι να δούμε και διάσημους στο First Dates, είναι κάτι που το θέλουμε».