«Εγώ πιστεύω, ότι όλες οι σχέσεις είναι...» - Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί γα τη Βίκυ Καγιά

«Παιδιά, εσείς το έχετε κάνει θέμα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, την παρακολουθούσαμε ως οικοδέσποινα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, στο παιχνίδι "First Dates", του καναλιού star, που αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου στις οθόνες μας (δείτε εδώ τι συμβαίνει). Χθες, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη η επιτυχημένη κυρία, στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου "I love Σουκού", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή της, αλλά κα στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά

«Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα, είμαστε ακόμα στη φάση, που το στήνουμε. Μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, γιατί το έβλεπα και όταν δεν δούλευα σε αυτό. Μου αρέσει αυτό το πρόγραμμα. Οπότε, αν με ρωτάς, ναι μου λείπει γιατί αυτή συνήθως είναι η σεζόν που παίζει το GNTM και ξεκίναγε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Οπότε μου λείπει από αυτή τη σεζόν το GNTM.

Δείτε επίσης: Κοινή βραδινή έξοδος για Μαζαρί και Καγιά μετά το block στο Ιnstagram - Η μία πιο αποκαλυπτική από την άλλη στον ίδιο χώρο

Εγώ πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις είναι ισότιμες και αμφίδρομες. Με κάποιες σχέσεις τα κατάφερα, με κάποιες σχέσεις δεν τα κατάφερα. Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα και προχωράω μπροστά. Παιδιά, εσείς το έχετε κάνει θέμα το block της Βίκυς. Δηλαδή και το block, δημοσιογράφοι μού το είπαν. Δεν το ήξερα. Είναι εντάξει, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ μιλάω με όλο τον κόσμο και δεν έχω σταματήσει να μιλάω με κανέναν άνθρωπο», σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής.

Παλαιότερο σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά

«Τα γυρίσματα για το First Dates δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το ετοιμάζουμε. Θα δείτε σίγουρα αλλαγές, αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου, θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα» ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα πήγαινε ως guest στο Shopping Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Αν η Ηλιάνα μου ζητήσει να πάω ως guest στην εκπομπή της, εννοείται πως θα πάω. Είχα περάσει τέλεια και με την Βίκυ, όποτε θα πήγαινα και με την Ηλιάνα».

«Δεν κάνει κακό σε κανέναν, την αντιλαμβάνομαι, την καταλαβαίνω, εγώ σαν άνθρωπος δεν συγκρίνω ποτέ γυναίκες» σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχετικά με τη σύγκριση που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πώς τα καταφέραμε και έχει δημιουργηθεί αυτός ο μύθος της σχέσης αυτής, δεν μπορώ να καταλάβω. Ήμασταν πρώην συνεργάτες, αν την δω θα μιλήσουμε, δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι σοβαρό όλο αυτό που συνέβη. Το Instagram είναι ένα εργαλείο δουλειάς, δεν πρέπει να παίρνουμε της μετρητής αυτά που βλέπουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει» είπε μεταξύ άλλων.