Star: Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι First Dates

Η απόφαση πάρθηκε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το πρώτο ραντεβού πάει και για... δεύτερο κύκλο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real. Σε φάση αναμονής για να επιστρέψει στην καθήκοντα της παρουσίας του First Dates βρίσκεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία παραμένει στο Star.

First Dates No. 2

Οι επαναλήψεις του παιχνιδιού το καλοκαίρι στη late night ζώνη του σταθμού έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star κι αυτό προφανώς ήταν ένας από τους λόγους που το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 4.500 singles και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του First Dates. Η εκπομπή, λοιπόν, επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το MasterChef.

Υπενθυμίζουμε πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει και για το First Dates

Με το «First Dates», έχεις χρόνο για σένα;

Ο άντρας μου, κι εγώ, λατρεύουμε τη δουλειά, μας γεμίζει. Τις μέρες που έχω δεν έχω γύρισμα πάντα βρίσκω κάτι να κάνω, δεν έχω χειρότερο απ' το να ξυπνήσω και η μόνη υποχρέωσή μου είναι να μαγειρέψω για τα παιδιά.

Υπάρχει αμήχανη τηλεοπτική στιγμή στο «First Dates», την ώρα ενός ραντεβού, που χρειάστηκε να επέμβεις;

Έχει συμβεί, νομίζω θα το δείτε κιόλας, αλλά ευτυχώς έχω τη Γεωργία, την Κωνσταντίνα και τον Τάσο, που είναι νέα παιδιά και λόγω ηλικίας έχουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Εγώ παθαίνω εγκεφαλικά, το ένα πίσω απ' το άλλο, και ψάχνω τρύπα να πέσω μέσα. (γέλια) Έχουμε ζήσει πολλά τέτοια, αλλά είναι λογικό στη πρώτη συνάντηση δυο ανθρώπων να υπάρχει μία αμηχανία. Μπορεί ξαφνικά, από άμυνα και μόνο, επειδή δεν θες να «ανοιχτείς», να γίνεις επιθετικός. Όμως αυτό είναι και το ωραίο σε αυτή την εκπομπή, δείχνει ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα σοβαρά. Είναι μία πρώτη γνωριμία, δεν παντρεύεσαι. Αν βγάλεις το φόβο από μέσα σου και ανοιχτείς, αυτό θα σου φέρει τον άνθρωπό σου.

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξή της.