Στέφανος Κωνσταντινίδης για το πρόβλημα υγείας του γιου του: «Δεν είχε άλλη φλέβα να του βάλουν την αντιβίωση»

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης για το πρόβλημα υγείας του γιου του: «Δεν είχε άλλη φλέβα να του βάλουν την αντιβίωση»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε με τον Τάσο Ιορδανίδη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και τον τρόπο που τον επηρέασαν αυτές οι δύσκολες ώρες που έζησαν ως οικογένεια.

«Υπήρξε ραγδαία από την πρώτη εγκυμοσύνη στη δεύτερη, αλλά όχι επειδή ήμουν εμπειρότερος ως πατέρας και η Μαρία εμπειρότερη ως μητέρα. Ήταν επειδή όταν γεννήθηκε ο μικρός, πολύ σύντομα, στις 15 ημέρες, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αναγκαστήκαμε να είμαστε για πάνω από έναν μήνα σε νοσοκομεία μέχρι που έκανε και επέμβαση», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για να συμπληρώσει: «Ξέρεις πως είναι τώρα ένα παιδάκι, που δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής του, να πρέπει για 45 λεπτά να το κοιμίσουν και να παίρνει αντιβίωση ενδοφλέβια μέχρι που να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλη φλέβα για να του βάλουν την αντιβίωση. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Ο Αντωνάρας είναι power».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο σωστός ρεπόρτερ πρέπει να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο...» - Η αντίδρασή του για την αλλαγή ώρας του "Mega Καλημέρα"

Η ψυχολογία του Στέφανου Κωνσταντινίδη εκείνη την περίοδο

Ο δημοσιογράφος μίλησε στη συνέχεια και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δυσκολίες, εκείνος και η σύζυγός του. «Αυτό το παιδάκι, από τις 15 μέρες που γεννήθηκε μέχρι και δυόμιση μηνών, αντί για γάλα έπινε αντιβίωση. Tα είδα όλα, αυτή είναι η έκφραση. Έπρεπε όμως να είμαι δυνατός και να παίζω θέατρο, ότι δεν τρέχει τίποτα, για να μην καταπέσει η Μαρία. Η δε Μαρία, επειδή συνέβη αυτό στον Αντώνη και αισθανόταν ότι πρέπει να είναι δυνατή για να ανταπεξέλθει, δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πάθει κατάθλιψη», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.