Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο σωστός ρεπόρτερ πρέπει να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο...» - Η αντίδρασή του για την αλλαγή ώρας του "Mega Καλημέρα"

«Να συνεχίσεις να είσαι παντού...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο  σωστός ρεπόρτερ πρέπει να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο...» - Η αντίδρασή του για την αλλαγή ώρας του

Σάλος έχει ξεπάσει το τελευταίο διάστημα μετά την παράταση της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega αλλά και το "κόψιμο" του Mega Καλημέρα, με τους εμπλεκόμενους και από τις δύο πλευρές να μην θέλουν να σχολιάσουν τις αποφάσεις του σταθμού.

Υπνεθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες το κανάλι αποφάσισε η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα ξεκινάει στις 5 και θα τελειώνει στις 8 το πρωί. Ωστόσο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τελειώνει κανονικά στις 10, όπου θα προβάλλεται το Πάμε Δανάη με τη Δανάη, χάνωντας έτσι 20 ολόκληρα λεπτά.

Χθες, σε δηλώσεις του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απέφυγε να σχολιάσει το θέμα δείχνοντας έντονα τον εκνευρισμό του (δείτε εδώ την αντίδρασή του). Από την πλευρά της στις δικές της δηλώσεις, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε ότι απλώς υπακούει εντολές.

Η αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αλλαγή ώρα του "Mega Καλημέρα"

Το βράδυ της Τετάρτης 7/2 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη σε βραδινή του έξοδο, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή της ώρα στο Mega Καλημέρα, όπου συμμετέχει, με τον ίδιο να μην θέλει να δώσει καμία απάντηση.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: «Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο...» - Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στην σπόντα του Τάκη Χατζή για την έναρξη της εκπομπής

«Ξέρεις πολύ καλά ότι ο σωστός ρεπόρτερ πρέπει να είναι όπου είναι, αλλά να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο, όταν ο άλλος δεν θέλει ή δεν πρέπει να μιλήσει. Να συνεχίσεις να είσαι παντού» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

H αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απόφαση του σταθμού για το Μega Καλημέρα

Δηλώσεις, σχετικά με την αλλαγή της ώρας του Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Ήταν μια απόφαση του σταθμού που δεν θα σχολιάσω γιατί δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του σταθμού που εργάζομαι και της εκπομπής που συμμετέχω. Δεν θα ασχολιάσω κάτι για την Ελεονώρα Μελέτη γιατί είναι αρχή μου να μην σχολιάζω τπυς παρουσιαστές ή τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζομαι» ανέφερε αρχικά.

«Κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά σχεδόν 25. Εγώ το θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα, να μιλάμε για ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν χειρισμό πολύ προσεκτικό» πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό που αφορά την εκπομπή και τον σταθμό είναι πάγια αρχή μου. Όλα θα πάνε καλά. Είμαστε αγαπημένη ομάδα και αυτή είναι η ουσία της δουλειάς μας. Να μπορούμε να είμαστε καλά και καλοί. Δουλεύω από τα 16 μου, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα μέχρι τώρα θα συνεχίσω να πηγαίνω καλά.»

«Το κλίμα είναι πάντα καλό, έχω την ευλογία να έχω συνεργαστεί με ανθρώπους σε εκπομπές που είναι σπουδαίοι άνθρωποι και σπουδαίοι επαγγεματίες. Οι υπόλοιποι είναι φίλοι μου, εύχομαι να συνεργαστούμε κάποια στιγμή» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: