Έλενα Τσαγκρινού: Έβαζε τα χέρια μπροστά από την κοιλίτσα της και φορούσε... - Πώς έκρυβε την εγκυμοσύνη της στις κάμερες 10 μέρες πριν την ανακοίνωση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή της εμφάνιση με τον Dj Stephan

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Έλενα Τσαγκρινού, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση. Η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της, Dj Stephan, μεγαλώνει. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Δυσκολεύτηκε πολύ να μιλήσει για το ευχάριστο αυτό γεγονός, όμως, καθώς πριν από μερικούς μήνες η ίδια έζησε άλλη μία εγκυμοσύνη, η οποία δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, αφού απέβαλε (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της). Δεν το έβαλε κάτω, όμως, και μαζί με τον καλό της αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά και τα κατάφεραν! Όλα κυλούν ήρεμα για εκείνη και το μωράκι τους και τα μηνύματα που δέχονται από τη στιγμή που έκαναν την αποκάλυψη, γεμίζουν την ψυχή τους.

Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan πριν ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από δέκα μέρες, στο Περιστέρι, στο πάρτι που έκανε γνωστό μαγαζί με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και η Έλενα Τσαγκρινού είχε καταφέρει πολύ καλά να κρύψει την κοιλίτσα της.

Έχει επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα, ναι μεν στενό, αλλά με print, που πάντα βοηθάει και παραπλανεί το βλέμμα, και από πάνω είχε φορέσει ένα ροζ blazer. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έβαζε τα χέρια της μπροστά στην κοιλίτσα της. Δίπλα της ο έρωτάς της, φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπουφάν, ενώ στο κεφάλι του φορούσε ένα γαλάζιο καπέλο.

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan έξοδος

Έλενα Τσαγκρινού έγκυος Dj Stephan έξοδος

Γιατί δεν φοράει το μονόπετρό της

«Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο γάμος, δεν ξέρω καθόλου. Το μονόπετρο δεν το φοράω, γιατί έχει γίνει κάτι. Έχω φάει μάτι σίγουρα, γιατί έχει φύγει ένα στρασάκι και το έχω στείλει να το φτιάξω. Το πιο ακριβό δώρο, που μου έχει κάνει ο σύντροφός μου, είναι ένα σπίτι», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" η αγαπημένη τραγουδίστρια (δείτε εδώ πώς της έκανε πρόταση γάμου).