Χριστίνα Μπόμπα: Δύσκολο Σαββατοκύριακο - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η επίσκεψη στο σπίτι της για βοήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψαν στο ανακαινισμένο τους σπίτι εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τακτοποιήσουν όλα τους τα πράγματα και η μονοκατοικία τους είναι γεμάτη κούτες (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από το μοντέρνο εσωτερικό της). Η πρώτη, μάλιστα, πέρασε μερικές δύσκολες ημέρες και έτσι δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα των διδύμων ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και δεν κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι της. Ευτυχώς, βρέθηκε δίπλα της η μητέρα της, η οποία ταξίδεψε αμέσως από την Λαμία για να την δει, και έτσι μπόρεσε πιο εύκολα να χαλαρώσει και εκείνη, γνωρίζοντας πως και οι κόρες της είναι σε καλά χέρια.

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα και η εξομολόγηση για τη βοήθεια που δέχθηκε

«Heeeeeey σήμερα κάπως ζωήρεψα και είπα να σας πω ένα γεια

Από τα μηνύματα μου καταλαβαίνω ότι γίνεται χαμός και είμαστε παρά πολλοί με πυρετό αυτές τις μέρες! Να μας ευχηθώ περαστικά

Εμένα ευτυχώς ήρθαν οι ειδικές δυνάμεις από τη Λαμία (2η φωτό) και βγήκε πιο εύκολα το ΣΚ! Ααααααχ όσο κι αν μεγαλώσουμε πάντα τη μαμά μας θέλουμε!

Υγεία και φιλιά σε όλους», έγραψε στην ανάρτησή της το Σάββατο 24/2, αλλά λίγο αργότερα, με νέο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πως ο πυρετός δεν έπεσε ακόμα.

Χριστίνα Μπόμπα άρρωστη

Μία σχετική ανάρτηση έκανε στο δικό του προφίλ και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία της την ώρα που εκείνη καθόταν ξαπλωμένη στην μεγάλη τους πολυθρόνα στο σαλόνι, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, με την ταλαιπωρία να είναι εμφανής στο πρόσωπό της.

Χριστίνα Μπόμπα άρρωστη ανάρτηση Τανιμανίδη

Η πρώτη ανάρτηση που έκαναν από το νέο τους σπίτι

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους!
Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας…πάνω στις κούτες από ότι φαίνεται», έγραψε ο σύζυγός της.