Χριστίνα Μπόμπα: Πλάνα από το τεράστιο παιδικό δωμάτιο των διδύμων - Λευκό με έξυπνους χώρους το πλήρως ανακαινισμένο σπίτι της

Σε φάση μετακόμισης με τη βοήθεια του Σάκη Τανιμανίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι έτοιμο μετά από πολλές εργασίες, κόπο, υπομονή, και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για να γίνει η απόλυτη ανακαίνιση στο εσωτερικό του.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, το ζευγάρι βρίσκεται στη φάση της μετακόμισης καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι κύριες εργασίες. Προφανώς και η διαδικασία αυτή απαιτεί εξίσου χρόνο και υπομονή μιας και τα αντικείμενα, που πρέπει να τοποθετηθούν δεν είναι λίγα.

Βίντεο από το νέο δωμάτιο των διδύμων στο ανακαινισμένο σπίτι της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα μας κρατάει ενήμερους μέσα από αναρτήσεις της στο instagram. Τη Δευτέρα 12/2 δημοσίευσε μερικά insta stories και μας έδειξε σημεία από το παιδικό δωμάτιο των διδύμων, το οποίο καθαρίζει με τη βοήθεια αγαπημένου της φίλου (δείτε εδώ σημεία από το υπόλοιπο σπίτι).

Η επιθυμία του Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είχε πει πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί