Δανάη Μπάρκα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Το "καυτό" φιλί στο στόμα σε βραδινή έξοδο με τον πρώην της Καινούργιου

Διέρρευσε φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram: Φίλιππος Τσαγκρίδης (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram: Φίλιππος Τσαγκρίδης (δεξιά)

Εδώ και καιρό είχε δημιουργηθεί μία φήμη, η οποία ήθελε την Δανάη Μπάρκα να φλερτάρει με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δήλωσε σίγουρη πως δεν πρόκειται να υπήρχε κάτι ανάμεσά τους, διότι θεωρεί πως κανείς από τους δύο δεν θα της έκανε κάτι τέτοιο, εφόσον εκείνη είναι που τους γνώρισε (δείτε εδώ όλα όσα είχε πει).

Η οικοδέσποινα του Πάνε Δανάη και ο επιχειρηματίας, από την άλλη πλευρά, αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην προχωρήσουν σε καμία δήλωση για την προσωπική τους ζωή. Μετά την τελευταία κοινή έξοδό τους, ωστόσο, οι φήμες "φούντωσαν" ξανά (δείτε εδώ αναλυτικά που πήγαν και τι έκαναν).

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Και ενώ οι αμφιβολίες συνέχιζαν να υπάρχουν για το τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους, μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter και έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά, ήρθε για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η παρουσιάστρια του MEGA παρουσιάζεται να φιλά παθιασμένα στο στόμα τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε νυχτερινή τους έξοδο. Εκείνη είχε γείρει πάνω του και οι δυο τους ζούσαν τη στιγμή. «Συμβαίνει τώρα. Τσαγκρίδης και Μπάρκα», έγραφε το tweet, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμη πότε τραβήχτηκε ακριβώς η φωτογραφία.

Δανάη Μπάρκα Φίλιππος Τσαγκρίδης φιλί στο στόμα

Τι συνέβη μεταξύ τους στα μπουζούκια

Οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Όσοι λοιπόν τους είδαν ανέφεραν πως υπήρξαν πολλές τετ α τετ στιγμές ανάμεσα τους.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, τη Δευτέρα 19/2, άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλικό ανάμεσα τους.

«Είδαν κάτι φίλοι μου και το σχολίαζαν και στην Σταματίνα μάλλον αυτούς εννοούσανε. Είδανε την Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη για άλλη μια φορά. Ήταν φίλοι μου και το είπαν. Ήταν αγκαλιά και τέτοια. Ότι μου μεταφέρανε. Το λέγαμε στην Σταματίνα και κατάλαβα ότι αυτούς έλεγαν. Τουλάχιστον έκανα τον συνειρμό εγώ. Η Δανάη θα ηρεμήσει ποτέ ή η Κατερίνα; Αυτή μας νοιάζει. Αυτή θέλω να είναι καλά», σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης.