Καινούργιου - Μπάρκα: Στα μαχαίρια για τα μάτια του Τσαγκρίδη! Η κίνηση της Δανάης λίγους μήνες πριν που σήμανε τον πόλεμο ανάμεσά τους

Πολλοί το είδαν, λίγοι όμως κατάλαβαν τι κρυβόταν πίσω από αυτό πραγματικά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP/INSTAGRAM/NDP
NDP/INSTAGRAM/NDP

Στα άρματα, στα άρματα η showbiz! Αλήθεια, ποιος το περίμενε να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος, ανάμεσα στις δυο πρώην φίλες και κεντρικές παρουσιάστριες μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, που δεν έχει να κάνει με επαγγελματικούς λόγους;

Γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο Τσαγκρίδης... Το ερωτικό γαϊτανάκι μόλις ξεκίνησε και γύρω του γυρίζουν δυο πρωταγωνίστριες της πρωινής ζώνης στην τηλεόραση, η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα. Η μεταξύ τους σχέση πλέον, κάθε άλλο παρά αγαπημένη είναι, αντιθέτως ανάμεσά τους υποβόσκει έντονο παρασκήνιο εδώ και καιρό με εκατέρωθεν υπονοούμενα και δηλώσεις μέσα από τις εκπομπές τους.

Just the 2 of us”... Οι δυο παρουσιάστριες μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, φιλιόντουσαν και αγκαλιαζόντουσαν ευτυχισμένες δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η μια στηρίζει την άλλη. Που πήγαν αυτά;...

Όταν η Super Κατερίνα βλέπει την “απέναντί” της “Πάμε Δανάη” να κρατάει μια κούπα καφέ “Fays time” και να πίνει νωχελικά το ρόφημά της, η φιλία τελειώνει και αρχίζει ο... πόλεμος. Ήταν Νοέμβριος του 2023 και μόλις είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις η κόντρα και το πρωτοφανές τότε ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της προς την Φαίη Σκορδά.

Η Δανάη Μπάρκα τάχθηκε υπέρ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ ξεκάθαρα, δεν το έκανε όμως όπως φαίνεται μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά και για προσωπικούς καθώς ήδη στην ζωή της είχε μπει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ενώ με την Κατερίνα Καινούργιου είχε ήδη αρχίσει να κόβει σχέσεις και επαφές. Η παρουσιάστρια του ALPHA φανερά ενοχλημένη για την αντίδραση της πρώην φίλης της μέσα από την εκπομπή της δήλωνε τότε:

«Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στην ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα».

“Πάμε Δανάη”; Η φιλική σχέση του εφοπλιστή Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα μόλις είχε ξεκινήσει με προξενήτρα της Κατερίνας Καινούργιου που τους είχε γνωρίσει - και που δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να εξελιχτεί σε κάτι πιο δυνατό. Μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα” επέμεινε στην αρχή ότι όλα όσα διαδίδονταν και της μετέφεραν οι κακεντρεχείς “είναι φανταστικά σενάρια”, αλλά μάλλον όπως φάνηκε εκ των υστέρων τελικά δεν ήταν και μάλλον κάτι όπως φαίνεται παραπάνω τρέχει ανάμεσα στον νεαρό εφοπλιστή και στην παρουσιάστρια του Mega.

Διαβάστε επίσης: Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες

Μήλον της έριδος ο Τσαγκρίδης ανάμεσα σε Καινούργιου – Μπάρκα

Όμορφος, επιτυχημένος και πολύφερνος γαμπρός. Η σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να φτάσει στον χωρισμό με επανασυνδέσεις πολλάκις μεταξύ τους που κατέληγαν πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα... Κάποιοι είπαν «αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε».

Τον περασμένο Νοέμβριο στην τελευταία παράσταση του “This is not Romeo & Juliet” στην Θεσσαλονίκη που έγραψε και σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας, βρέθηκαν η Καινούργιου, και ο Τσαγκρίδης με την Δανάη Μπάρκα. Τα stories και των τριών ήταν αποθεωτικά για την παράσταση κανένας όμως δεν τάγκαρε τον άλλον. Η Δανάη Μπάρκα έκανε τότε μια ανάρτηση που έλεγε: «Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές και ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς και καλοσύνης». Τυχαίο;

Ακολουθούν οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αγκαλιά που σήμαναν και τα τύμπανα του πολέμου. Ο πόλεμος μεταξύ Κατερίνας – Δανάης συνεχίζεται με παράπλευρες “απώλειες”...

Την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου, που καιρό πριν στήριζε μέσα από την εκπομπή της, τον πρώην αγαπημένο της για την νέα του επαγγελματική δραστηριότητα, ανάρτησε την έξοδό της στα εγκαίνια του ρεστωράν του στα Άνω Πετράλωνα κάνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη διαφήμιση. Τότε κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού, τους πρόλαβαν όμως οι νεότερες εξελίξεις και η νέα έξοδος Μπάρκα – Τσαγκρίδη στην Βίσση που εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ (δείτε εδώ περισσότερα).

Τα μαντάτα που έφτασαν στα αυτιά της παρουσιάστριας του ALPHA, την έκαναν να τραβήξει “μια κόκκινη γραμμή” που λέει και η Νατάσα και να κατεβάσει από το Instagram τις αναρτήσεις της και τις επαγγελματικές ευχές. Και ενώ για την ώρα και από τα τρία μέτωπα επικρατεί σιωπή, όλοι περιμένουν κατά βάθος να σκάσει νέα βόμβα – από ποια πλευρά – μέχρις στιγμής παραμένει άγνωστο.