Νέα βραδινή έξοδος για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ήταν αγκαλιά και...»

Αποκαλύψεις για τη σχέση τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα βραδινή έξοδος για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ήταν αγκαλιά και...»

Νέα κοινή δημόσια έξοδο πραγματοποίησε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Δανάη Μπάρκα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Όσοι λοιπόν τους είδαν ανέφεραν πως υπήρξαν πολλές τετ α τετ στιγμές ανάμεσα τους.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, σήμερα Δευτέρα 19/2, άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλικό ανάμεσα τους.

Η έξοδος Φίλιππου Τσαγκρίδη - Δανάης Μπάρκα

«Είδαν κάτι φίλοι μου και το σχολίαζαν και στην Σταματίνα μάλλον αυτούς εννοούσανε. Είδανε την Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη για άλλη μια φορά. Ήταν φίλοι μου και το είπαν. Ήταν αγκαλιά και τέτοια. Ότι μου μεταφέρανε. Το λέγαμε στην Σταματίνα και κατάλαβα ότι αυτούς έλεγαν. Τουλάχιστον έκανα τον συνειρμό εγώ. Η Δανάη θα ηρεμήσει ποτέ ή η Κατερίνα; Αυτή μας νοιάζει. Αυτή θέλω να είναι καλά», σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Τι είχε σχολιάσει το Happy Day;

Νωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day έβγαλε στο πλατό έναν τεχνικό της, ο οποίος της αποκάλυψε πως είδε μια παρουσιάστρια σε τρυφερά τετ α τετ με γνωστό πρόσωπο, πρώτο τραπέζι πίστα στην Άννα Βίσση.

«Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά», σχολίασε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα καθώς ήδη την έχει πατήσει μια φορά με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Να σημειώσουμε πως η ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου από το εστιατόριο που έχει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πλέον έχει διαγραφεί από το προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, μετά από αυτή την ανάρτηση είχε βγει στην εκπομπή της και είχε ξεσπάσει κατά των αρνητικών σχολίων για την κίνηση της αυτή μετά το χωρισμό τους.

Φαίνεται λοιπόν πως οι φήμες αυτές για Τσαγκρίδη - Μπάρκα, δεν αρέσουν καθόλου στην παρουσιάστρια. Άλλωστε όταν είχαν κυκλοφορήσει ξανά τα σχόλια περί σχέσης ερωτικής ανάμεσα τους, η Κατερίνα είχε απαντήσει δημόσια - δείτε εδώ.